Kickstart Dit Kamera 004 – Street Photography – podcast


Skærmbillede 2013-04-27 kl. 08.03.31Kickstart Dit kamera 004 handler om street photography eller – på dansk – gadefotografering.

Det er en disciplin inden for fotografering som overrasker mange fordi det er spændende og også kan være både udfordrende og grænseoverskridende.

I denne udsendelse starter vi i studiet med at snakke lidt om hvorfor streetfotografering “tænder” så mange fotografer og hopper så direkte derfra og ind på Strøget i Vejle.

Her monterer jeg dels et kamera i panden på mig selv, så du kan følge min tur, som jeg ser den og undervejs kommenterer jeg hvordan jeg sætter mit kamera, hvilket udstyr man skal bruge og hvordan man kan reagere, hvis en person pludselig bliver frustreret over at blive fotograferet uden at have givet sit samtykke.

Tilbage i studiet gennemgår jeg juraen på området, for hvis du overtræden loven, kan gadefotografering sende dig bag tremmer i spjældet.

I sidste del af udsendelsen viser jeg hvordan man både manuelt og med gode plugins til billedbehandlingsprogrammerne får det flotte, grove sort/hvide look, som mange street-billeder er i, hvis man ønsker den klassiske stil.Se også seneste LSTV CLICK

Alle gi'r en hånd med - her er Pip lydmand mens Brille og Kenneth filmes til indslag om skriveprogrammer til skolebrug!

LSTV CLICK 004 – Gadgetprogrammet for HELE familien

LSTV CLICK 004 Så er LSTV CLICK-værterne tilbage med ugens gadgetudsendelse for hele familien! Denne udsendelse er tætpakket med tips og tricks, anmeldelser og gør-det-selv-tech for alle os hyggenørder. På programmet i dag har vi følgende indslag: Skriveprogrammer til skolebrug (tablet og computer) Apple TV tricks til Netflix Logitech give away (3 stk. mus) Online […]