Kickstart Dit Kamera 004 – Street Photography – podcast


Skærmbillede 2013-04-27 kl. 08.03.31Kickstart Dit kamera 004 handler om street photography eller – på dansk – gadefotografering.

Det er en disciplin inden for fotografering som overrasker mange fordi det er spændende og også kan være både udfordrende og grænseoverskridende.

I denne udsendelse starter vi i studiet med at snakke lidt om hvorfor streetfotografering “tænder” så mange fotografer og hopper så direkte derfra og ind på Strøget i Vejle.

Her monterer jeg dels et kamera i panden på mig selv, så du kan følge min tur, som jeg ser den og undervejs kommenterer jeg hvordan jeg sætter mit kamera, hvilket udstyr man skal bruge og hvordan man kan reagere, hvis en person pludselig bliver frustreret over at blive fotograferet uden at have givet sit samtykke.

Tilbage i studiet gennemgår jeg juraen på området, for hvis du overtræden loven, kan gadefotografering sende dig bag tremmer i spjældet.

I sidste del af udsendelsen viser jeg hvordan man både manuelt og med gode plugins til billedbehandlingsprogrammerne får det flotte, grove sort/hvide look, som mange street-billeder er i, hvis man ønsker den klassiske stil.Se også seneste LSTV CLICK

Storskærm eller fladskærm i stuen? Det spørgsmål er et af emnerne i ugens LSTV CLICK!

LSTV CLICK 005 – Gadgetprogrammet for HELE familien

LSTV CLICK 005 00:12 Storskærm eller fladskærm til hjemmebiograf i stuen? 05:35 Ugens give-away (alarmclock dockingstation) 07:46 Monument Valley anmeldelse til iPad 12:58 Guide til nyhedslæsning med Tweetdeck 21:13 Streaming-tip: Banshee på Apple TV 23:49 Videoovervågning #3: daglig brug 37:00 Guide til nyhedslæsning med Reddit 42:35 Optakt til IFA messen 43:50 Sådan skifter du filsystem […]