Kickstart Dit Kamera 006 – Fotografering Af Vinter Og Sne


Lær at fotografere sne og vinterlandskaber så sneen bliver perfekt hvid!

Vinterfotografering: Hvis man ikke ved hvordan man skal indstille sit kamera – eller hvis man bare vælger “auto” – så ender man ofte op med to fejl på de ellers så flotte vinterfotos.

1 ) enten bliver sneen grå eller 2 ) måske bliver det blålig – i værste fald begge dele.

Der er flere grunde til disse misfarvninger af sne på billeder men primært skyldes det at den automatiske del af dit kamera netop ganske let snydes af det skarpe lys fra sneen og derfor, i bedste mening, ændrer kameraet ofte på tonen og lyset.

For at undgå misfarvede eller fejlbelyste fotos af sne, er det derfor vigtigt at du har årsagen til det i baghovedet og når kameraet ikke kan finde ud af det, er det godt at det er relativ let at lære hvordan man gør det selv – og det guider jeg dig til her i denne udsendelse.

Som sædvanligt snakker vi også lidt om udstyr – ikke mindst fordi der er meget stor forskel på hvilket udstyr, der egner sig til opgaven. Landskabsfotos kræver måske en vidvinkel-linse mens en hurtig all-round-zoom-linse kan være lige det du skal bruge for at “knipse” ungerne i fuld fart ned af kælkebakken!

Hent udsendelsen her som iTunes Podcast eller se den her på YouTube!Se også seneste LSTV CLICK

Alle gi'r en hånd med - her er Pip lydmand mens Brille og Kenneth filmes til indslag om skriveprogrammer til skolebrug!

LSTV CLICK 004 – Gadgetprogrammet for HELE familien

LSTV CLICK 004 Så er LSTV CLICK-værterne tilbage med ugens gadgetudsendelse for hele familien! Denne udsendelse er tætpakket med tips og tricks, anmeldelser og gør-det-selv-tech for alle os hyggenørder. På programmet i dag har vi følgende indslag: Skriveprogrammer til skolebrug (tablet og computer) Apple TV tricks til Netflix Logitech give away (3 stk. mus) Online […]