Anmeldelse af Unifi WiFi hotspots

11
3341

Unifi er lavet af Ubiquiti og sørger for, at dit trådløse netværk kører fuldstændig optimalt.

Det er professionelt udstyr, der har en masse ekstra funktioner – blandt andet har du meget bedre mulighed for at overvåge, hvad der sker på dit netværk, hvor meget belastning det er udsat for og om der er nogle akutte problemer der skal løses.

Alt det og meget mere kan du se i vores anmeldelse af Unifi herover!

Se også vores anmeldelse af Apple Airport Extreme her.

Vi har også lavet en unboxing, hvor vi pakker nogle forskellige Unifi’s ud – prøv at se:

 • David Søndergaard Lønborg

  Man kan også vælge at anskaffe sig en switch med PoE, man kan finde dem til omkring 1000,-, men det kommer selvfølgelig an på hvor mange porte man skal have, og om det skal være en managed switch, eller en unmanaged.
  Men det gør så, at i stedet for at skulle bruge 3 stikkontakter til 3 access point, skal man kun bruge en stikkontakt til 3 access points.
  Så slipper man også for at skulle trække ekstra kabler til sine AP’s

 • Jan Sørensen

  Jeg kan egentligt godt li moralen i den her anmeldelse…
  Nogle gange er overkill-løsningen bare den fedeste, yes sir:-)

  • Nemlig – det er vel også derfor jeg er vild med at køre 4hjulstrækker hahaha – tror aldrig den har været uden for vejen 😀

 • Jacob Vestergaard Ossipoff

  Super video 🙂

  Kan du fortælle lidt mere om hvilken hastighed du kunne op nå på 5ghz ac? tæt på, 20m væk og evt nogle rum væk fra den?

  Sidder med en TP link ac1750 router og bare 6 meter væk fra den med en væg i mellem er det svært at opnå meget mere end 150mbit/s selvom den teoretisk skulle kunne nå 1300 mbit under optimale forhold.

  Kommer der en video omkring de nye 4×4 ac2400 routere? fx den fra asus RT-AC87U

 • Tom Duus

  Jeg har en zyxel ac router, samt en extender til et par hundrede kroner, og jeg har kraftigt netværk i hele huset ( 225 m2 i 2 etager) samt i hele haven
  Routeren står på 1.sal.

 • Bohn

  Lige nu har vi en D-Link DIR-825 og i mange år har vi brugt D-Link udstyr. Det har kørt udemærket, men der er i alle årene opstået samme problem, eller tendens!
  Som det første er strømforsyningen stået af, og det er sket på alle vores routere gennem tiden (12-14 år). De er så skiftet ud, og så er der i enkelte tilfælde stået en mere af, og/eller er udstyr måske så gammelt at indkøb af ny router giver bedre mening.
  En anden tendens som ofte også dukker op, routeren begynder at blive mere ustabil. Genstart er ofte nødvendigt. Denne ustabilitet er også oplevet hos familie som i få tilfælde har samme router som fx. DIR-825.

  Jeg er blevet træt af D-Link og køber andet mærke næste gang.

  Spørgsmålet jeg godt kunne tænke mig besvaret af andre, hvor stabile er de forskellige routere når der er mange enheder koblet op?
  I dagligdagen er der fire til fem iPads, tre til fire telefoner, en NAS, TV, Blu ray, Mac Mini, AppleTv forbundet. når der er gæster på besøg kommer der hurtigt fire til seks enheder yderligere på.

  Til Kenneth, har du flere tudekiks? efter Tom K. har meddelt at han ikke ønsker at køre race mere, har jeg brug for en pakke kiks eller to.

 • Per K P

  Rigtig go udsendelse Kenneth

 • Bo Kjær Jensen

  Bare så det er helt på plads… roaming kræver ikke andet end at alle de access point du vælger at sætte op er konfigureret ens (samme SSID, kode og kryptering mm.) men på forskellige kanaler hvis der er signal overlap. Det virker også på tværs af forskellige mærker.
  Kan så ikke lige se hvordan de beskrevne Unify APere skulle operere bedre med kontroller softwaren.

  Har selv dækket mit hus med to Cisco Meraki APere samt et Cisco Linksys AP i garagen. Meraki APerne er cloud managed. Setupet virker optimalt for mig.

 • Søren Damgaard Jensen

  I følge denne gut, der virker til at vide ret meget om trådløst netværk, der kan man få væsentligt billigere og bedre AP’s end unifi – han er faktisk ikke synderlig imponeret over deres ydelse.

  http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32153-ubiquiti-uap-ac-access-point-reviewed

  Det skal dog siges, at den seneste test var i august 2013, så det kan da godt være, at de har fået styr på børnesygdommene siden da.

 • Nicolas

  Har lige købt UniFi AP/AC og må sige den sparker igennem.
  Havde tidligere en løsning med 2 wifi “forstærkere” fra Netgear og har prøvet en del andre.
  Nu kan vi nøjes med en enkelt AP/AC og der er fuld knald på hele tiden.
  Tak for en fin anmeldelse.

 • Klaus Rasmussen

  Har idag en airport extreme som router, som jeg synes begynder at skulle genstartes somme tider, overvejer at skifte til ovenstående produkt, men har jeg forstået det rigtigt? skal jeg have en router ved siden af denne? jeg har idag trådet kabel i det meste af huset, (har et par switche på)og bruger “kun” trådløs til devices. Extreme har været meget stabil, men meget ringe opsætningsmuligheder synes jeg.