Video: Bedste juicepresser | Kæmpe dansk test og anmeldelse af 5 juicemaskiner til friskpresset appelsinjuice fra 395 til 8.000 kr.

2
33091

juicepresser test
Kæmpe test af 5 forskellige juicepressere – hvilken juicemaskine er bedst i det hele taget og hvilken er bedst til prisen?

Hvis man vil have den bedste juicepresser lige nu, hvilken maskine skal man så købe? Hvad er forskellen på de TYPER af juicemaskiner man kan købe – og passer det, at der er meget stor forskel på hvordan juicen smager og ser ud, selvom de alle er friskpressede?

Det satte vi os for at finde ud af på Living Smart TV og hidkaldte 4 forskellige juicemaskiner fra 395 kr. for den billigste og helt op til 8.000 kr. for den dyreste og målrettet teste dem ud fra et ønske om at få et glas friskpresset appelsinjuice til familiens morgenbord.

Vi valgte så forskellige prisklasser fordi det er 3 forskellige typer juicemaskiner: den ene er en billig citruspresser (du ved, sådan en hvor man presser appelsinen ned over en kværn), to af dem er såkaldte slynge- eller saftcentrifuger og to af dem er den slags man kalder for “slow juicer”.

SE OGSÅ: Hvad er forskellen på en centrifuge juicemaskine og en slow juicer ?

Juicepresser test 2014

Testens juicemaskiner er som følger:

Disse 4 testes op imod referencen, som her er den vildeste hardcore slow-juicer penge kan købe – til 8.000 kr. og med vægt som en lille familiebil er Angel juicerne verdenskendte for at være entusiasternes valg. Nu vil de færreste – ja faktisk nærmest ingen – almindelige mennesker købe en juicepresser til 8.000 så derfor bruger vi den som reference til at måle de andre op imod for at finde ud af, hvad det er man giver afkald på, hvis man vælger de mere moderat prissatte juicere.

Vores tese fra start var at slow juicerne ville udvinde markant mere juice end de andre typer, at der ikke ville være den store forskel i smag og at de ville være lige trælse at rengøre. Ingen af punkterne viste sig at give os ret i antagelserne.