eCommerce og smart produkter

0
379

eCommerce og smart produkter

E-handel er allerede en stor forretning, men den er klar til at blive endnu større i fremtiden.

Efterhånden som flere og flere mennesker går online med deres smartphones og computere, kan de købe varer på farten via deres enheder, som

bringer et stadigt stigende antal potentielle kunder ind på markedet. Ifølge eMarketer anslås det, at smartphone- og tabletbrugere vil bruge 351 milliarder USD på e-handel i 2018, sammenlignet med kun 233 milliarder USD brugt i 2012.

Samtidig bruger flere og flere mennesker tilsluttede enheder såsom smart-tv’er og spillekonsoller til at få adgang til e-handelswebsteder eller digitale butikker såsom Amazon Marketplace. Dette åbner også op for et potentielt nyt marked for de store aktører, som omfatter eBay og Amazon. Al denne vækst betyder, at e-handelshardwareprodukter bliver stadig vigtigere for succesen for e-handelsvirksomheder, både store og små.

Tag et kig på nogle af de produkter, der vil spille en vigtig rolle i den fremtidige vækst af e-handel:

● Smartphones – folk elsker at handle på deres smartphones. Mere end 50% af eBays salg genereres nu via dets mobilapp, mens Amazon for nylig udgav en ny version af Fire-telefonen målrettet e-handelskunder.

● Smart-tv’er – Ud over at blive brugt til at få adgang til digitale butikker såsom Amazon Marketplace, kan smart-tv’er også bruges til at se videoer, der demonstrerer funktionerne i e-handelshardwareprodukter såsom tablets og bærbare computere.

● Bærbare computere – Ikke kun bruger folk deres bærbare computere til at få adgang til apps som eBay og Amazon, de bruger dem også i stigende grad til at købe online med salget steget med 16 % sidste år.

● Tablets – Tabletsalget vokser hurtigt med en hastighed på mere end 120 % om året, og flere og flere af disse tablets bliver brugt til at købe online frem for blot at gennemse eller forbruge indhold.

● Forbundne hjemmeenheder – Nyere produkter som f.eks. Nest-termostaten indsamler data om, hvordan folk lever deres liv, som kan bruges til at skabe målrettet annoncering for e-handelshardwareprodukter såsom tv’er og bærbare computere.

Ikke kun efterspørgslen efter e-handelshardwareprodukter vokser hurtigt, men det samme er antallet af iværksættere og små virksomheder, der sælger deres produkter online. Som et resultat har der aldrig været et bedre tidspunkt at komme ind i branchen med at fremstille og sælge e-handelshardwareprodukter såsom smartphones eller bærbare computere. Vil du lære at sælge flere af disse produkter i din forretning? Læs her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here