Gamestreaming – hvad er bedst til gaming på farten lige nu?

2
2341

Brille har kikket lidt på “portable gaming”, for hvilket system er egentlig bedst, hvis du gerne vil kunne tage din gaming med dig?

Uanset om du sidder i bus eller tog på vej til skole eller arbejde, kender mange nok det med at man bruger sin smartphone til lidt “casual gaming”, men hvad nu hvis man gerne vil lidt mere end Angry Birds?

I denne udsendelse checker Brille mulighederne for at tage kendte konsolspil med sig i lommen!

  • Per K P

    Brille rigtig gode tips og ideer , Nice , god udsendelse som altid

  • Mads Larsen

    Jeg er helt vild med at man nu kan tage sine spil med sig lige meget hvor man går! Jeg købte selv en PS Vita for noget tid siden samtidig med min PS4, og jeg er helt vild med det, og når de på et tidspunkt får fikset de sidste små ting som at forbindelsen nogle gange går tabt osv. så ser jeg ikke andet end en stor motorvej hvor den her type “konsoller” vil blive det helt store!