GoMorgen Gadget fredag d. 28. august

På technyhedsfronten i dag vil jeg kommenterer det nye TV fra LG, som langt om længe endelig tilbyder det bedste fra BEGGE verdener med både 4K OG OLED. Jeg deler også et par flade ud til de, der skaber en masse unødvendig ballade om mishandling af den nye Samsung Galaxy Note 5 og så kombinerer jeg mine erfaringer med Apple Watch med en supergod artikel, jeg netop læste. Sidst, men ikke mindst, er de nye bordlamper fra Philips ENDELIG på vej i HUE-serien.

7
1332
Fuji kamera, LG fladskærme, Note 5 misbrug og nye HUE lamper er nogle af emnerne i dag - inkl. en "hvor blev Brille nu af?" afsløring!
Fuji kamera, LG fladskærme, Note 5 misbrug og nye HUE lamper er nogle af emnerne i dag – inkl. en “hvor blev Brille nu af?” afsløring!
Næstsidste hverdag i sommeren 2015 og efteråret står officielt for døren!

Derfor luner vi os endnu en gang her i studiet med frisk morgenkaffe og regnen piskende ind på ruderne – super hyggeligt !

I dag har jeg medbragt 3 seerspørgsmål:

 1. “Hvorfor siger du at Windows XP er 30 år?”
 2. “Hvor er Brille?”
 3. “Har du droppet donationerne igen?”

Hertil et hurtig kommentar til mit endelige valg af kamera – som I måske husker, fortrød jeg købet af det kamera, jeg anskaffede mig i sommers – her kommer så forklaringen!

På technyhedsfronten i dag vil jeg kommenterer det nye TV fra LG, som langt om længe endelig tilbyder det bedste fra BEGGE verdener med både 4K OG OLED. Jeg deler også et par flade ud til de, der skaber en masse unødvendig ballade om mishandling af den nye Samsung Galaxy Note 5 og så kombinerer jeg mine erfaringer med Apple Watch med en supergod artikel, jeg netop læste. Sidst, men ikke mindst, er de nye bordlamper fra Philips ENDELIG på vej i HUE-serien.

 • frimanns

  du roder stadig rundt i Windows historiske data. Windows xp blev lanceret i 2001

  Læs mere her: https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Microsoft_Windows

 • Et hurtigt spørgsmål.. Er hue lamperne strømbesparende lyspærer? Jeg har tænkt på at skifte mine lamper ud nemlig.. Og kan man få dem i halogen fatning? Tak for dine udesendelserne, de er rigtigt meget værdsat.

  • Tak – jeg ved faktisk ikke om HUE er mere eller mindre lavenergi – når de er så fede, er jeg fuldstændig ligeglad med strømforbruget 😀

 • Steffen Andersen

  Tak for en god udsendelse 🙂

 • Frederik Hermansen

  Hey Kenneth.
  Hvad er det for en taske du har liggende på bordet?