GoMorgen Gadget fredag d. 29. januar 2016

1
1125
Facebook udvider nu “like”-knappen med flere følelser + Microsofts mobiler erklæres død af førende techmedie + superspændende oversigt over hiphop-musikkens historie + Sony drosler nok lidt ned for nyhederne fremover + Apple udvikler muligvis trådløs opladning, der kan lade på flere meters afstand

 • Kjeld Smed

  Hej,
  Vedr. Windows Phone.
  Jeg har en Lumia 920 med Win. 8.1. Det kører bare. Har aldrig haft problemer.
  Problemet ( øh… udfordringen) er at ALLE Teck-journalister har elsket og elsker stadig at nedgøre Windows tlf.
  Årsag…Der er for få app´s skriger de…
  Om der er 500000 eller 1 mill. apps. Hmmm, Hvor mange skal du ha´.
  Så sent som i dag i Jyllandsposten – http://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/gadgets/ECE8400340/her-er-15-af-de-bedste-apps-til-streaming/ – (fra Mobilsiden.dk)
  findes link´s til Apple og Android, men ikke til Windows trods en del af nævnte app´s også findes der.
  De såkaldte Teck-journalister har har sin favorit og er med til at “dræbe” andre muligheder.
  Jeg ville låne bøger på biblioteket, men der var ikke lavet en app til min tlf. !!! Jeg ringede og brokkede mig, men uden resultat. Det var ikke deres bord.
  Alle højtalere til streaming —– 0 app´s til Windowsphone. Jeg har kontaktet Harman/Kardon m.fl. og svaret har været at man for tiden ikke har planer om en app til Windows. Har lige fået en P-skive -endda med solcelle- med en gratis???? app til Iphone og Android.
  Med andre ord er Teck-journalister og de såkaldte review´s der i millionvis florerer på nettet samt fabrikanter som f.eks. Sonos, HK, Denon m.fl.. er hovedårsagen til den manglende produktion af app´s til Microsofts Mobiler.
  Telefonerne er der sgu ikke noget galt med og de har altid fungeret perfekt med min PC og Surface. Hvad angår design er det altid individuelt hvad folk synes om.
  Vh
  Kjeld
  PS.
  Jeg tror ikke på den med en Win.10 app til Apple og Android.