GoMorgen Gadget: Snydeguide til CES 2014 – de 3 vigtigste ting

1
851


wearables
Wearables bliver en af de tre megatrends på CES 2014 – se her hvilke to andre emner du bør holde øje med! Klik på billedet for at se snydeguiden.

Læs snydeguiden til CES 2014 her!

I dag starter CES messen for alvor, og på Living Smart TV giver vi den fuld gas med at dække messen!

Vi starter i dag med en lille snydeguide, der kan hjælpe dig til at følge med i de 3 vigtigste ting på CES 2014 – hvilke ting skal vi regne med, bliver det helt store i år?

1: Folkeligt gennembrug for 4K ultraHD

Allerede på CES messen 2013 så vi, at 4K skærme – altså den nye, “dobbelte” / UltraHD skærmopløsning, blev lanceret. Nok havde vi snakket om den i årene op til men i 2013, så dem dem for første gang i udgaver, der rent faktisk kunne købes. Læs mere i snydeguiden linket i toppen!

2: Helbreds-gadgets og wearables

Mange siger at 2014 bliver “the year of the wearables” – altså året hvor vi iklæder os teknologi for alvor.
De sidste par år er kategorien begyndt at røre på sig. Fitnetss-armbånd der tracker bevægelse og søvn, kost- og træningsapps på smartphones og nu også smartwatch på armen er for alvor begyndt at røre på sig. Læs mere i snydeguiden linket i toppen!

3: Den intelligente bil og bolig

Helt fra 1970erne har vi se TV-udsendelser om “det intelligente” hjem med køleskabe, der selv siger til inden man løber tør for mælk og stuetemperatuen, som selv justerer sig optimalt ind efter vores behov. Læs mere i snydeguiden linket i toppen!

Husk også at like & subscribe på YouTube hvis du syntes om udsendelsen!