GoMorgen Gadget tirsdag d. 2. februar 2016

3
1218
Pas på oprydningsprogrammer til din Mac + hvad anbefaler jeg til artikellæsning på computere + iPad Pro salgstal lyder urealistiske + Henrik Klausen kaster yderligere lys over videoovervågning og lovforslaget + strøm på kontoret med EDB-stik + Fona vælter men hvad så nu + Apple kunne have glæde af at købe Netflix + Myresimulators penge gik til sprut og slutty girls + 200.000 danskere mister nu en masse kanaler pga. priskrig

 • John Boisen

  Hej Kenneth! Som tidligere elektriker har jeg lidt info omkring dine spørgsmål omkring EDB stik. De specielle stik med de skrå ben er lavet for at man ikke sætter alt muligt udstyr til disse stik som kan forstyrre computere m.m. samtidig kører disse stik ind på en sikringsgruppe for sig selv og med sin egen jordforbindelse. For øvrigt tak for dit program, jeg ser det næsten dagligt da jeg også er vild med gadgets af alle mulige slags, og med kæmpe interesse for alt teknik generelt. Bor i Fredericia for øvrigt.

 • Jan

  Som jeg forstod artiklen om iPad Pro kontra surface Pro, så handlede det om surface pro 4. Altså i samme periode og ikke i hele surface pros levetid. At ekstra pladder så eventuelt har fået noget galt i halsen, ja det er jo ikke helt uventet.

  PS dine udsendelser viser meget mere overskud efter i er begyndt at lave livestreamning.

 • Preben Hansen

  Hej Kenneth
  Selvom jeg også synes at det lyder utroligt at IpadPro skulle have solgt 2 mio enheder, så er det IDC’s analyse. IDC rammer måske ikke altid lige i plet, men de er dog yderst sjældent helt ved siden af, så der er nok noget om sagen alligevel.
  Vedrørende din anden bemærkning om, hvordan salgstal opgøres af de forskellige firmaer, så mener jeg bestemt at vide at f.eks. Samsungs salgstal er normalt antal enheder shippet fra Samsung men ikke nødvendigvis købt af en forbruger, mens Apple normalt opgiver deres salgstal som enheder købt af en forbruger (opgjort baseret på aktivering af enheden).
  Hvorvidt Microsofts salgstal er det ene eller det andet ved jeg ikke, men de kan selvfølgelig også tælle antal aktiveringer.
  Mvh Preben