GoMorgen Gadget mandag d. 18. januar 2016

5
1208
Microsoft udfaser måske Lumia-telefonerne igen + Surface Pro 4 og iPad Pro anmeldelser + Shitstormforsikring + Watchmaker urskiver til Android Wear!

 • Per.k.p

  Nice udsendelse som altid Kenneth , med gode emner, thumbs up ?.

  Mvh Per .

 • Per k p

  Nice udsendelse som altid Kenneth , med gode emner , thumbs up ?.

  Mvh Per

 • Martin

  Ja, igen en god udsendelse, dog generer det mig,
  at bjælken i bunden optager så meget plads af
  billedet – ca. en fjerdedel af billedet.

 • Stefan Jacobsen

  Haha, den med kruset minder mig om en tilsvarende historie fra min barndom: Min far var bibliotekar på en skole, og hjemlånte en af fagbøgerne til mig. På bogens lånerkortet (det var den gang) skrev han: I depot indtil videre 🙂

 • Jan

  Hej Kenneth du spurgte hvad vi kunne være mest interesseret i inforhold til iPad Pro vs Surface Pro 4. Jeg ville gen hører om de fordele og ulemper du ser ved begge. Jeg formoder at iPad Pro er den bedste tablet, mens Surface r den bedste hybrid, men i hvilket tilfælde er en surface efter din mening bedst, og i hvilket tilfælde er iPad Pro den bedste gerne med filmede eksempler, så man kan se hvad du mener. Du må også gerne fortælle om fordele og ulempe ved iPad pro i forhold til iPad Air 2. Hvis du også har anskaffet en Apple pen til din Pro, hvad er så dit indtryk af den i forhold til surface Pro stylusen og i forhold til en almindelig pen. Apple Pen er nemlig det største potentielle købsmotiv for mig.