Invitation til Living Smart TV julefrokost 2016

0
1284
Kære alle – jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at vi igen i år har arrangeret julefrokost for alle Living Smart TVs seere.

Modellen kender mange af jer fra sidste år, men for nye seere er her en kort forklaring:

Vi spiser buffet på Restaurant Flammen i Vejle (http://www.restaurant-flammen.dk/vejle/) som vi fik rigtig god feedback fra jer om sidste år. Det er lækker og tilgængelig mad, ikke så farligt fint og fornemt, men noget man kan spise en masse af – og så har de også en del julekød (and, flæskesteg osv.). Det koster 219 kr. pr. deltager og hertil køber man så selv drikkevarer. Jeg har indtryk af at de fleste af jer kom af med 250-280 kr. sidste år, alt i alt men det justerer man selv – og afregner bare selv direkte med restauranten, når man går.

Pointen er at det er piv-nørdet. Vi snakkede om SÅ mange sjove og nørdede ting sidste år – alt fra minder om retro-hjemmecomputere fra 80erne til oplevelser med HUE, Danfoss Living, Sonos osv. – og ja, så blev både smartwatches og mobiler brugt flittigt under middagen, til alles glæde.

 

Tilmelding

For at holde det hyggeligt og så alle kan nå at snakke med alle, har vi igen i år en limit på 30 tilmeldinger, hvor de 5 af dem er røget internt (Lars Faaborg, Hans Tosti, Brille, Pip og Kenneth selv). Dvs. 25 seere kan melde sig til.

I første omgang melder I blot til her: https://www.facebook.com/events/1089985857789595/

Praktisk info:

Vi mødes ved Restaurant Flammen, Sjællandsgade 19, 7100 Vejle, kl. 18.30 – og man går bare hjem når man synes.