Kill your darlings – Living Smart TV 2008 – 2017

6
5269

Tiden er kommet til at jeg (og dermed Living Smart TV) vil sige farvel og tak for denne gang – rejsen slutter her og alle passagerer bedes stå af.

Efter at være startet som en blog ved navn KennethLund.dk i 2008, hvor jeg bare delte mine egne erfaringer om livet i den digitale overhalingsbane, blev “jeg” i 2010 til et ugentligt TV-program på DK4. I 2012 stoppede jeg samarbejde med DK4 og har siden kørt det online som Living Smart TV.

Fra starten har jeg budt jer velkommen i mit private liv og hjem, hvor familien og vores “dimser” blev centrum for en snak om, hvordan man får mest muligt ud af den moderne forbrugerelektronik.

Faktisk har jeg ved de sidste 3-4 livekeynotes (hvilket faktisk er hele 2016) seriøst overvejet at slutte dem af med at sige tak for denne gang – vi ses ikke igen, men I ved…. det er svært at “aflive” noget man på den måde har været så engageret i, så for mig har det været en mægtig svær beslutning, der har taget rigtig lang tid. Er det så det rigtige tidspunkt nu? Jeg ved det ikke – men nu ér det nu.

Nu skal jeg så i gang med en slags digital bedemands-opgave med de mange ting, der skal tages hånd om nu – sitet, Youtube-kanalen, nyhedsmailen, erfaringsgruppen på Facebook og en håndfuld sociale profiler på alt lige fra Twitter over LinkedIn til Instagram.

Derfor er det noget der lige så stille bare “klinger ud” efterhånden som jeg får det gjort.

Jeg vil gerne benytte denne sidste post til at sende en ekstra tak til de mange af jer der har været med fra starten og i særdeleshed til Brille og liveteamet med Henrik Gregersen, Lars Faaborg og Hans Tosti.

Det er makkerskabet med jer 4 og den hygge, vi sammen har kunnet skabe, der hold skruen i vandet for mig i 2015 og 2016. Nu bliver det spændende at se, om jeg får abstinenser ved næste keynote. Det skulle ikke undre mig.

Spørgsmålet “Jamen hvorfor, Kenneth?” skal ganske enkelt besvares med “Fordi jeg går all in – eller slet ikke – på det jeg laver. Living Smart TV har været en skygge af sig selv de sidste 2 år og det er ikke det, jeg står for. Derfor fravælger jeg det nu.”

Man siger, at nogle gange skal man KILL YOUR DARLINGS og det er der i sandheden her tale om – det er, trods alt, 8-9 år af mit liv, der nu bliver pakket ned i kufferten med minder.

Og lad os SÅ komme ud over stepperne ………… !

 • Kim Monberg

  Surt at læse, og alt held og lykke fremover.
  Jeg formoder du har gjort dig overvejelser om, at sælge konceptet og rettighederne videre til andre, der måske ville videre føre brandet LSTV? 🙂

  • Ja det har jeg tænkt over – og har også snakket med nogle interesserede for 2 år siden, faktisk – men det her indhold er jo “mig” og kan ikke bare videreføres som et parti tennissokker 🙂

   • Kim Monberg

    Nej, det er jeg skam godt klar over.. Men alle ved jo, at hvis der kommer nye ejere, kommer der ny energi, og en ny epoke starter. Det man køber er jo et brand og et koncept. Ikke så meget indholdet 🙂
    Men var også bare nysgerrig for, at vide om det måske ville blive ført videre under andre. 🙂

 • Per K P

  Hej Kenneth I vil blive savnet så meget ?. LSTV er bare Danmarks bedste techkanal , synes jeg .

  Vil savne alle jeres gode udsendelser og gode artikler og anmeldelser og alle jeres rigtig gode liveKeynotes . Vil os savne dit Fredags hyl ??. Du gør altid en I godt humør ,når man ser jeres udsendelser og altid med et glimt I øjet .Tusinde tak for alt igennem alle årene Kenneth .

  Held og lykke frem over til dig og din familie Kenneth og til Brille og til resten på LSTV .

  Kh Per

 • Alexander Poulsen

  Hvordan kommer man i kontakt med jer på Living Smart TV? Har i en e-mail gemt et eller andet sted? 😛 På forhånd tak.

 • Per K P

  Kenneth i er savnet så meget på LSTV ?.

  Kh Per