LG G2 anmeldelse – derfor er den bedre end Nexus 5 når du bruger CyanogenMod!

27
14988


Ovenover er en forsmag på LG G2 med CyanogenMod. Nedenunder er min skriftlige anmeldelse af LG G2.

[quote_box_left]Tilføjet 2. februar 2014: Efter Brilles anmeldelse her, har vi fået rigtig mange kommentarer fra jer, der også har købt en LG G2. Disse har vi valgt at sætte ind til sidst her i anmeldelsen fordi de giver et rigtig godt billed af hvordan man oplever LG G2 i praktisk, daglig brug. Se sidste side hvis du allerede har læst anmeldelsen.[/quote_box_left]

LG G2 er Nexus 5,1

lg g2

I kølvandet på Nexus 5 er interessen for LG G2 telefonen steget voldsomt. Da LG G2 kom frem vidste vi alle, at Nexus 5 ville være baseret på denne telefon – ideen om at få så lækker hardware, som LG G2 har, bundet sammen med Google’s rå Android med løfter om hurtige opdateringer og stabil performance? Det ville blive årets bedste smartphone.

Men hvorfor blev Nexus 5 ikke dét? Der var to simple årsager, der fik jeg og en masse andre til at kigge den anden vej. Nexus 5 havde ganske vist styrken fra LG G2’s Snapdragon 800 CPU, men kameraet og specielt batteriet var det, der skuffede de fleste.

Og sjovt nok holder Nexus 5 ret godt strøm i forhold til så mange andre telefoner – men vi havde forventet noget bedre end et 2300mAh batteri, siden LG G2 tonsede af sted i ugevis (overdrivelse fremmer forståelse) på sit 3000mAh batteri. Kameraet viste sig også at være noget dårligere på Nexus 5 end LG G2, og det var simpelthen her forskellen lå mellem LG G2 og Nexus 5, der gjorde, at jeg endte med G2 – specielt fordi de koster ca. det samme i Danmark.

Without further ado – her er mine oplevelser med LG G2 efter et godt stykke tids daglig brug.

 • FiP

  Købte også LG G2 i stedet for Nexus 5 pga. af ens pris i Danmark.

  Jeg ser frem til at roote min telefon når Android version 4.4 understøttes af CyanogenMod…

  LG G2 fordele over Nexus 5:

  + Meget bedre batteri.
  + Dobbelt hukommelse – 32MB vs. 16MB på Nexus 5 der kommer til Danmark.
  + Bedre Kamera.
  + Større skærm – 5,2 tommer vs.5 på Nexus 5.
  + IR blaster.
  + Et sæt in ear høretelefoner

  Nexus 5 fordele over LG G2:

  + Google der opdater telefonen til de nye versioner af Android i mindst 18 måneder.
  + Gorilla glas 3 glas på skærmen vs. Gorilla glas 2 på LG G2
  + Barometer

 • Pingback: Facebook Messenger, LG Nexus 5.1, Vitus Audio og mere - LSTV GMG()

 • Божидар Кунделов

  Jeg har spørgsmål til brille : jeg har også en Lg G2 som jeg overvejer at gøre det samme på. Jeg er desværre meget usikker i måden han har gjort det på så jeg skal nok venter til cyannogen installer klar til G2. Mit spørgsmål går ud på: er batteri tiden blevet endnu bedre eller uændret? Kan man får kamera appen altså LG g2 s kamera app og den indbyggede Remote app fra G2.? Jeg ved ikke om Brille har haft tid til at teste den men hold kæft den kan styre alt ALT. Det er vildt. Det eneste jeg ikke kunne styre var mit Apple Tv og det er forståeligt nok. Tak for en fed review. Det er super fedt i gad vise os alt dette som i min situation er meget relevant. Subskriber, liked and shared.

  • brillemayn

   LGs software får du desværre ikke med. Batteritiden er stadig fantastisk på CM10 🙂

   • Божидар Кунделов

    Tak for dit svar.

   • Ozzy

    Jeg kører med den sidste nightly 15.11.2013 og synes ikke batteri levetiden er det samme. Den suger mere på cm10.2 end på stock rommen 🙁 … men det er helt klart det værd når man har pie menuen, man får meget mere ud af skærmen i expanded mode, den føles mere som en phablet.

   • brillemayn

    Jeg prøvede ikke stock rommen nok til at kunne bedømme batteritiden kontra CM, men jeg kan stadig være kørende en hel dag med rimelig brug af G2. Oplever du ringe batteritid eller bare lidt dårligere end stock rom?

 • Brian haldborg

  brug Kingo Android ROOT til din lg g2 virker fin til sony xperia Z køre med Xperia_Z_eXistenZ_Ultra_Edition_4 og XZ-lockeddualrecovery2.7.34-BETA.windows alt til http://forum.xda-developers.com/xperia-z

 • Michael Clausen

  Hej Brille
  Tak for en god anmeldelse. Når LG G2 er rootet kan man så opdaterer ved at gå ind på telefonen når der kommer en ny version, eller skal man i gennem hele prosessen igen?

  Mvh Michael

  • brillemayn

   Man kan opdatere så snart en ny Cyanogenmod version er klar – hvis man vil tilbage til stock skal man igennem processen og flashe stock softwaren 🙂

 • jesper

  kan du ikke vise i en video hvordan man installere CyanogenMod trin for trin

 • Brian Matzen Laursen

  Brille, kunne du ikke lave en gennemgang af dine apps på din mobil? Har lidt på fornemmelsen at de er lidt anderledes end hvad Kenneth har på sin Note? 🙂

 • Brian Reedtz Battrup

  Er der nogen som ved og LG G2 Quick Window cover virker i CM 10.2 eller 11 ? Har nemlig lige købt en G2 og med sådan en cover, så inden jeg ligger CM på den vil jeg lige høre om mit Quick Window så stadig virker, eller om det kun virker på stock rom.

  • brillemayn

   Quick Window funktionen virker kun på stock rom. Jeg ved ikke endnu, hvornår CM installer vil understøtte LG G2 🙂

 • Brian Reedtz Battrup

  Er der nogen som ved hvornår at CyanogenMod installer understøtter LG G2 ?

 • Pingback: Sådan lægger du Cyanogenmod på LG G2 | hoelgaard.com()

 • vPro

  Brille, jeg vil gerne roote min g2 men jeg frygter lidt hvis telefonen går i udu en dag og jeg ikke kan restore to stock. Har du erfaring med at sende en rooted telefon ind til reparation?

 • Lars Winther

  Hvor stabilt er cm10 på G2eren. Har haft det på mine tidligere telefoner og oplevede at de ikke kørt helt stabilt. Lyden forsvandt flere gang om ugen hvor den så skulle genstartes før det virkede igen. Men det er virkelig lækker med den rene Android som cm giver.

  • Bjarne Qwinten

   Tror gerne at LG G2 er en suveræn god smartphone når først den er rooted. Efter at have haft Nexus 7 1 og nu Nexus 7 2014 er jeg helt klart for ren Android Kitkat. Men for mig er CyanogenMod IKKE ren Android!! CyanogenMod er også med bloatware. Jeg da klar over at der her er tale om bloatware light.
   Men jeg havde samme holdning da jeg havde Iphone. Nogle af mine venner skulle absolut jailbreake fordi det var sjovt. Men det gider jeg ikke fordi jeg ikke finder nogle fordele ud af det.
   Hvis jeg havde en LG g2 skulle den rootes men det fordi at den er en ringe telefon hvis den ikke rootes. Og forøvrigt lagger min Note 3 ikke 🙂 iøvrig god artikel.

   • brillemayn

    Hvilket bloatware mener du er på Cyanogenmod? 🙂

   • Bjarne Qwinten

    Jeg kalder det bloatware når ren Android tilføres funktioner som ikke er i den rå vare. Her eks. tilføjelse til at kunne lave fuld skærm uden soft funktioner forneden på skærmen. Bare som eksempel.

  • brillemayn

   Jeg har siden november haft 2-3 problemer med min telefon hvor den skulle genstartes for at virke igen. Ellers har det kørt som en drøm.

 • Jesper Thorius

  For mig var der intet valg, Nexus 5 er for mig bare et bedre valg. For det første har den trådløs opladning, hvilket for mig er blevet uundværligt. Derudover så kommer der en cardock “the air dock” her til marts som understøtter trådlød opladning og som samtidig kan benyttes af forskellige slags mobiler bl.a. min S3 som jeg også har fået til at understøtte trådløs opladning.

  Derudover synes jeg de mere nedtonede look fx bagsiden er federe end LG G2, blev træt af glossy plast efter min S3’er.

  Når vi taler om root og andre roms, så må du indrømme at der er langt mere support af Nexus 5 end LG G2,hvilket for mig også er vigtig, der kan lide at rode med den slags.

  Det var mine overvejelser mht valg af Nexus 5 fremfor LG G2.

 • Frederik Sandgrav

  Tak for godt review. Jeg var lige ved at købe en nexus 5 indtil jeg havde set din anmeldelse. Har nu en Lg G2 med CM 10.2 og det kører siiindsygt lækkert. Kommer fra en One x med CM 10.2 på. Er der nogen der har fået Ir blaster til at virke? Når jeg flasher installationsfilen vil telefonen ikke starte mere og jeg skal lave en fuld restore.

  • brillemayn

   Har ikke prøvet ir blaster.
   Snapshot M3 til CM11 kom i nat, og jeg går og venter spændt på at de lige åbner den op til LG G2, så jeg kan flashe den og prøve. Glæder mig til at smage Kitkat 🙂

   • Tobias

    Hej Brille…super anmeldelse!! HAr du overvejet at lave en step by steo guide til at få CM på LG G2? Eller tror du installeren er der om et splitsekund?

   • Tobias

    Kan i øvrigt sige at efter at have investeret i en LGG2 er jeg meget overrasket over hvor tilfreds jeg er med skiftet fra en Iphone 5 til Android. Tingene hænger bare sammen og multitasking får jo en helt anden betydning. Når man lige vender sig til knapperne bag på tlf. fungerer det faktisk helt fint! Kan klart anbefale LGG2!