LSTV VLOG 081217 – Apple Watch opgradering for og imod ?

2
264
I denne video tager jeg jer med en tur gennem mine tanker om det nye Apple Watch og mine kvaler med at betale for en opgradering af mit oprindelige Apple Watch 1. generation.

De særlige søvn-apps jeg nævner i videoen er:

 • Per K P

  Hej Kenneth som altid en super god artikel , thumbs up . Dejligt at du er tilbage igen , du har været savnet meget 😃. Altid med et smil på læben og et glimt i øjet . Håber vi os snart hører dit Fredags hyl igen , det er nemlig os savnet meget 😊.

  Købte Apple Watch series 3 i uge 40 , er super glad for den , den er god og super hurtig og reagere hurtigt når man trykker på uret, hurtigere ind før, takket være den helt nye chip fra Apple ( mit første Apple Watch ) . Hvis jeg havde købt det første Apple Watch , ville jeg opgradere til Apple Watch series 3 Kenneth 🙂.

  Håber da os du laver en video om din nye iPhone 😉😊. Var ude i Power i går og hente min nye oplader til mit Apple Watch series 3 , den magnetiske opladerdock fra Apple , synes den er super Nice ( men dyrt hehe ) .

  Havde min ipad Pro 12.9” i 2 år men solgte den og købte den nye ipad Pro 12.9” ( 2017 ) da den udkom , den er os super Nice og dejligt med 120 HZ. Er os super glad for min nye iPhone 8 plus ( første gang jeg har købt den store størrelse og det har jeg aldrig fortrudt ) så nu holder min tegnebog en meget lang og velfortjent ferie hehe , men nu altid dejligt med noget nyt Techlegetøj 😊.

  Sagt det før men siger det lige igen LSTV er bare toppen af poppen . Er så glad for at se jeres udsendelser .

  Rigtig god weekend til dig og din familie Kenneth .

  MVH Per

 • Pingback: LSTV VLOG 11. dec - Mine oplevelser med det nye(ste) Apple Watch her i weekenden!! - Living Smart TV()