LSTV VLOG 11. dec – Mine oplevelser med det nye(ste) Apple Watch her i weekenden!!

1
316
Efter mit “nø(r)dråb” i fredags i denne video, suste jeg ud og opgraderede.

Eller …… suste og suste …. der var forbavsende mange forhindringer inden jeg kunne slå et nyt Watch 3 fast på mit håndled.

Se med her hvor jeg fortæller om mine erfaringer fra weekendens brug.

 • Per K P

  Hej Kenneth super god VLOG som altid 😃. Rigtig stort tillykke med dit nye Apple Watch series 3 😊👍⌚️Kenneth , det bliver du bare så glad for ( er så glad for mit Apple Watch series 3). Er glad for at være med til at hjælpe dig .

  Ønsker dig og din famile en rigtig god jul og os til alle jer andre 😃.
  Ja det bliver hurtigt dyrt , når man opgradere til de nye produkter fra Apple Kenneth , men er nu altid dejligt når man får nyt Techlegetøj 😉( især fra Apple )🙂. Os en rigtig god uge til jer på LSTV Kenneth . Glæder mig meget til i er tilbage igen.

  MVH PER

  P.S. Altid en fornøjelse at se jeres udsendelser Kenneth .