Mine tanker efter Apples iPhone X keynote – nu skal der handles ind!

5
879
Til de helt obligatoriske “skal du have den nye iPhone, Kenneth”-spørgsmål, så er her en kort opsummering:

Watch 3

For mig er Watch 3 den første opgradering, jeg foretager. Ud over at se klokken og lign. status’er (hvor meget vand, jeg har drukket, dato, nedtællinger osv.) så bruger jeg det primært til A ) at SE notifications (men ikke svare) og B ) tracking af min træning og specielt B’eren er irriterende langsom på mit Watch 1. Jeg er ligeglad med LTE på uret (og tror heller ikke vi “bare lige” får det i DK) men højere hastighed og bedre skærm er opgraderingsprisen værd (jeg vælger det sort/gule Nike+ Watch)

Apple TV 4K

Når sparegrisen er klar til endnu en slagtning, bliver det Apple TV 4K ….. ikke for at få 4K men ganske enkelt fordi vi mangler ét, da vi har ændret et gæsteværelse til “biograf” hos os og jeg vil gerne skifte fra den Chromecast, der sidder i tv’et i værelset, til Apple TV og så synes jeg ikke det giver mening at købe andet end 4eren selvom jeg ikke forvente at opleve nogen nævneværdig forskel på vores nuværende Apple TV 4.

iPhone X

Afhængigt af hvornår dankortet er fedet lidt op igen, forventer jeg at opdatere min iPhone 7 Plus til iPhone X – primært på grund af det bedre kamera, faktisk. Jeg må sige, at jeg er ligeglad med den sorte “klods” i skærmen, som mange har beklaget sig over – trådløs opladning vil jeg til gengæld se frem til og forventer at Apples valg af Qi nu vil medføre at cafe’er og lign. endelig kan “vælge hest” og begynde at montere det i bordene osv. Her skal vi nok ikke undervurdere Apples evne til at påvirke omverdenen, når de tager et valg om noget.

Ekstra ud over denne keynote

CarPlay

Ligeledes til foråret skal vi have en ny firmabil (formentlig Mercedes Vito eller Sprinter) og her forventer jeg at få eftermonteret Apple Carplay, som jeg til gengæld synes der er meget stille omkring.

iPad Pro 3

Når vi – formentlig også til foråret – får en opdatering af den store iPad Pro igen, tror jeg min dreng (Milo) arver min nuværende originale model 12.9” Pro og så napper jeg den nye. Jeg bruger den faktisk flere timer hver dag som min primære computer, efterhånden (pånær til arbejdsopgaver som videoredigering).

Apple …… 🙏👏💪

 • Jesper Thorius

  Hej Kenneth, velkommen tilbage eller hvordan skal dette opfattes? 🙂
  Ser selv frem til at få fingre i det nye Apple TV 4k-HDR.
  Dejligt at du måske er tilbage. 🙂

 • Torben Krutski

  Hvad er din mening om denne: Apple iPad Pro 10,5″ Wi-Fi + 4G 256GB er den pengene værd? Ellers hælder jeg til den billige løsning: https://testmagasinet.dk/diverse/tablet-test.html “Apple iPad 4G 128 GB”

  • Silas

   Hvad forventer du af din IPad? Jeg har en Pro, og har ikke fortrudt. Streaming med 4 højtalere er bare noget andet. Hastigheden og skærmen er også en anden liga end IPad 4g

 • Lars Nydam

  Livstegn fra LSTV 🙂 Jeg har også valgt at springe 8eren over og overvejer om jeg skal købe Xeren. Da Apple allerede nu fortæller os at det er femtidens iPhone frygter jeg nemlig lidt at det bliver en slags BETA model. Håber derfor meget at DU, Kenneth Lund vil anmelde iPhone X når du har brugt den noget tid, evt inden jul ;-). Living Smart TV på Youtube kunne godt bruge et par friske videoer…. Bruger ikke Facebook.

 • Per K P

  Dejligt du er tilbage Kenneth , du har været savnet super meget 😀👍. Som altid en super Nice artikel. Var så heldig at få et Apple tv 4 i julegave sidste år, så hopper over Apple tv 4k. Solgte min gamle ipad Pro 12,9” og købte den nye ipad Pro 12,9” (2017) dejligt med den nye skærm med ProMotion (120 HZ), den er Nice .

  Så købte jeg den nye iPhone 8 plus , så jeg hopper over den helt nye model fra Apple iPhone 10 Og venter med den opgradering til næste år når der er Keynote om de nye iPhones i 2018 . Men iPhone 10 er da super lækker og Nice , så dejligt at Apple har lavet en helt ny generation af deres iPhone 😃👍.

  Så kort tid efter at Apple watch series 3 kom købte jeg det ( mit første Apple watch ) . Var på ferie i London og så det i en Apple butik der, så var jeg helt solgt og købte det da jeg kom hjem 🙂.

  Apple 👍😃.

  Men en super Nice rækkefølge du opgrader dine Apple produkter i Kenneth , ja det er dyrt at købe Apple ting (være Apple fan) , men super dejligt og gode produkter de laver. Så nu holder min pung en lang ferie efter den her opgradering hehe .

  Glæder mig til at høre mere om de ting du køber Kenneth 😊, enten i en artikel eller video 😉😀.

  Rigtig god aften Kenneth . LSTV thumbs up.

  MVH Per