Officielt beræftet: Google kommer også med smartwatch nu

4
1026
Officielt beræftet: Google kommer også med smartwatch nu
Officielt beræftet: Google kommer også med smartwatch nu

Så er det uundgåelige officielt: Google kommer med et smartwatch til sommer.

Samsung, Sony og Pebble har lanceret deres bud på forskellige typer smartwatches, men det har hidtil været anset af mange som kun værende et spørgsmål om tid, før Apple og Google kommer med deres “wearables”.

Hidtil har hverken Apple eller Google dog været særligt åbne om deres planer. Apple har flere gange blot holdt døren åben med kommentarer som at “der kommer en helt ny produktkategori i 2014” mens Google af mange er blevet udråbt til at kunne gøre en stor forskel på smartwatches med deres kontekst-opmærksomme Google Now service.

Nu har LG og Google så endelig officielt meldt en del af deres fælles samarbejde for 2014 bliver netop det: et Google smartwatch.

Ingen navn, ingen pris, ingen fotos – men Wallstreet Journal bekræfter at uret kommer her til juni på Google I/O og at det er platformuafhængigt ligesom Pebble, som kan bruges med mange forskellige smartphonetyper og mærker, selvom uret i sig selv er baseret på Android.

Hvad tror I det er Google ville kunne gøre med et smartwatch, som Samsung ikke kan med Gear og Sony, Pebble og andre nuværende fabrikanter ikke har formået?

 • Rasmus Løwenstein

  Hvis det smartwatchet bliver med Google Now – som det jo nok gør, vil jeg uden tvivl anskaffe mig det så hurtigt som overhoved muligt 🙂

 • Athavan Kengatharan

  hej jeg har lige brug for lidt hjælp. vil der snart komme et sony smart-watch 3 eller skal jeg bare købe nr. 2. 😀

  • Personligt tror jeg ikke du skal forvente et Smartwatch 3 “lige om hjørnet” for Sony har dels ikke særlig stor succes med de nuværende og dels er der ikke så meget de kan ændre, at det lægger op til at lancere endnu et ur men vi må da håbe jeg tager fejl 🙂

   • Athavan Kengatharan

    Okay men tak for svar!:-) ( jeg er stor fan af dig )