Om aftenens live dækning af iPad 2-lanceringen på Living Smart

6
2295

Tusind tak til de mange, mange af jer, som valgte at følge med på vores live-udsendelse mens iPad 2 blev lanceret!

Det blev rekordernes aften på flere punkter – flest antal seere nogensinde til Living Smarts live-udsendelser, flest kommentater nogensinde, flest alt muligt 🙂

Du kan se udsendelsen igen på http://www.ustream.tv/recorded/13044003 og her er et par fotos og fakta fra vores dækning!

Modsat de sidste par Keynotes, valgte Apple IKKE at streame live – dvs. vi (og jer derude) havde kun sites som eks. Engadget til at følge eventen via det, de skrev.

Vores dækning var for første omgang lavet med en kombination af live-stream billed og lyd fra uStream mens chat- og liveblogging var så med det nye Disqus-system, jeg lagde på bloggen.

Fordelen ved Disqus er, at nu er alt det skrevne gemt – alt, I skriver på uStream-chatten, går desværre tabt med det samme.

Ulempen var så, at Disqus gik ned lige som Steve Jobs gik på scenen og at flere ikke havde læst hvordan man kunne få Disqus til at liveopdatere automatisk.

Lyden og billedet var betydeligt bedre denne gang, da vi filmede med det gode tv-kamera og brugte de to gode mikrofoner – sidst var det lavet med en iMac og det indbyggede kamera og mikrofon. Lyden var så en smule forsinket, men hey….. Næste gang bliver det bedre, tror jeg 🙂

Men igen, tusind tak for jeres opbakning – vi glæder os til at sende næste gang!

Har du lyst til at se eller gense vores dækning, så er det tilgængelig her: http://www.ustream.tv/recorded/13044003

 • Det var super hyggeligt at følge, sådan skal det bare gøres 🙂

 • Det var super hyggeligt at følge, sådan skal det bare gøres 🙂

 • Det var hyggeligt at følge med! Det var go’ stil. 🙂

 • Lars Andersen

  Kunne du lave en guide til hvordan jeg laver backup af min datters billeder på hendes iPhone 5S som bruger hendes iCloud konto over på min iMac som bruger min iCloud konto?

  • Er det ikke bare at sætte den til via et USB-kabel og køre app’en “Billedoverførsel” på din Mac? 🙂

   • Lars Andersen

    Jo det skulle jeg osse mene. Men der dukkede kun 36 billeder op af hendes ca 10.000 billeder samt en slat videofiler. Men jeg har så bare total nulstillet telefonen. Det var lige hvad min fantasi kunne mønstre i dette tilfælde 😀