Surface Pro 2 anmeldelse – et fedt, ligegyldigt produkt

2
1249

Se unboxingen af Surface 2 og Surface Pro 2 her!

surface pro 2
Surface Pro 2 har lækker hardware og software, men opfylder intet behov bedre end eksisterende produkter.

Microsoft Surface Pro 2

Microsoft Surface Pro 2 er den mest undervurderede tablet og nok den med mindst hype over sig.

Tilsyneladende er der ingen der har en – der er ingen der taler om dem – og her på LSTV bliver vi heller aldrig spurgt om det er værd at købe sådan en.

Men hvorfor? Er det et dårligt produkt?

Svaret er nej. Det er et super fedt produkt. Det har bare ingen steder, det hører hjemme.

Få meget mere at vide om Surface Pro 2 i udsendelsen hvor jeg anmelder tabletten og kommer med min ærlige mening om produktet.

Husk at like & subscribe på YouTube hvis du syntes om udsendelsen!

 • Carsten Brix

  Lige et par kommentarer:

  Den problematik med berettigelsen af Surface er jo også Microsofts store problem. Jeg tror de (klogeligt) havde opgivet at lave en iPadKiller fra starten. I stedet henvender Surface Pro sig til erhvervssegmentet, og Surface 2 til os andre. Tænk at have en kraftig bærbar i Tablet formfaktor. På min arbejdsplads har vi Lenovo bærbare, og alle klager over vægten af dem, når de skal slæbes frem og tilbage.

  Surface 2 (og RT) er et mærkeligt produkt. Den kan en del, men er ikke alm Windows. Der er fuld Officepakke på, der er skrivebord, USB og efterhånden en hel del flere apps end du lige giver udtryk for, synes jeg.
  Jeg har en RT, bruger et TYPE 2 cover (som jeg også synes er fuldstændig genialt), og jeg bruger den til møder, til mail, net, Netflix (fed app iøvrigt), EverNote osv. Jeg kan gemme i Skydrive, hente filer fra Dropbox og Google Drive. Altså alle de ting, som jeg brugte min gamle iPad til. Jeg savner ikke noget. Det er dét en tablet skal kunne gøre for mig.

  Hvis Steve Jobs havde været ansat i Surface afdelingen, havde de fået ryddet mange ting af vejen inden de lancerede Surface RT, Han kunne noget med at gøre tingene færdige inden de blev lanceret. Men nu er det jo Microsoft, og så kommer det hen ad vejen. Sådan har det alle dage været.

  Man kan med fordel se præsentationen af Surface 2 og PRO 2. Ud over den obligatoriske skamros af sig selv, fortæller de også en del om intentionerne med de to tablets.

 • Mickey Nygaard

  Sjældent har jeg set en så ustruktureret anmeldelse…Du nævner en del ting flere gange, og der er ikke nogen rød tråd i anmeldelsen.

  Jeg har ejet begge produkter, men er vendt tilbage til iPad for mit tablet behov. Jeg forstår dig dog ikke, når du mener Surface RT er ubrugeligt. Jeg vil da mene, at til bl.a. tekstbehandling, regneark og generelt Office suite brug, der er den da helt perfekt – Den er tynd, touch/type cover fungerer godt til at arbejde med, og så er den helt habil til mail og internet browsing.

  Endvidere er den her “Split screen” feature ret så genial, den savner jeg i hvert fald på konkurrerende tablets.