[VIDEO] Miniserie om Philips HUE – se hvordan jeg belyser vores køkken i praksis

10
2172

hue_i_koekken

Miniserien om Philips connectede lyssystem, HUE, er nået til køkkenet, som – synes jeg – har den spændende “kant”, at det ikke KUN er til hyggelys men også arbejdslys.

Nogle gange vil vi have “kulørte lamper” og feststemning, som HUE jo er virkelig god til, men de fleste timer i døgnet skal der bare være praktisk, god belysning, som holder en balance mellem hygge og hverdag.

Se hvilke lamper og pærer jeg har i brug i køkkenet og hvordan vi styrer det.

 • Anders Thomsen

  Hej, Du er jo mega fortaler for Philips Hue og jeg har det også selv i mit hjem. Nu har jeg til gengæld set at Belkin WeMo også har lanceret, udover deres inteligente kontakter, pærer og lightstrips. altså en system der minder meget om Philips Hue. Så sidder jeg jo og overvejer, om man skal til at skifte sit Hue ud for WeMo. Har du prøvet det? kunne godt tænke mig en sammenligning med Philips Hue.

  venlig hilsen
  Anders

  • Nej jeg kender det ikke og har ikke tænkt mig at prøve det. Jeg går typisk efter de originale produkter – de, der har passionen til at skabe et nyt produkt, såsom Sonos, HUE osv. – alle medløberne og “me too”-produkterne, kan ikke motivere mig 🙂

   • Anders Thomsen

    Det kan jeg sagtens give dig ret i. Men det var egentlig også fordi jeg kiggede på deres kontakter, som man kan programmere osv. så tænkte jeg om det var lettere at have det hele i WeMo. bruger du selv programmerbar kontakter?

 • Kim Højland Petersen

  Hej Kenneth. Håber du har tid til at svare på følgende…

  Jeg har netop købt Philips Hue starterkit (farvede pære). Kan se i ovenstående video, at i har lamper fra IKEA? hængende i køkkenet. Vi har de samme lamper herhjemme, bare over spisebordet.

  Når jeg forsøger at tilslutte Hue pærerne til vores IKEA lamper, så kommer der ingen lys fra pærerne overhovedet! Pærerne er naturligvis forsøgt i andre lamper, hvor det virker upåklageligt.

  Har du haft problemer med Hue pærerne i jeres lamper, eller kan der være noget jeg har overset?

  Mvh.

  Kim

  • Hej Kim – nej det er ikke noget jeg har oplevet og jeg kan ikke komme i tanke om en grund til at det ikke skulle virke 🙂

   • Kim Højland Petersen

    Okay, tak for svar i hvert fald 🙂

 • Kenneth Jensen

  Hej Kenneth,
  Du nævner her https://youtu.be/y9B-5RV2vTc?t=263 at I har et “nu-er-vi-ikke-hjemme” preset. Er det noget du selv har konfigureret eller er det noget der kan hentes ned?
  Tak for input og et par super hue videoer 🙂

 • Pierre Nummelin

  Hej Kenneth. Jeg overvejer at købe et par Philips Hue phoenix pendel lamper til at hænge ned fra loftet, men er en lille smule urolig for, dette med at der ikke kan skiftes pærer i deres Hue lamper, hvordan er din erfaring med det iforhold til dine lamper, selvfølgelig ikke dem med løs pære i ;o)
  Mvh.
  Pierre

  • Til køkkenbrug har vi selv købt pendler (lamper, der monteres hængende ned fra loftet) til de “løse” HUE pærer. Vi har ikke købt deres faste lamper til dét formål. Jeg har ingen erfaring med hvad der sker, når deres lamper brænder ud, da jeg ikke har prøvet det endnu og jeg har indtryk af, at der er så mange tusinde (!) timers lys i dem, at det ikke er noget, der kommer til at ske hos os de næste mange år 🙂

 • Pierre Nummelin

  SÅ BLEV JEG OGSÅ HUE EJER-Jubiiiii, men, der er jo altid et men. Jeg kunne jo rigtig godt tænke mig at bruge mine lightstrip plus til at følge musikken fra mine Sonos højtalere og lige såvel når jeg ser film på mit Philips tv og i alle reklamer jeg har set for Hue hos Philips, så reklamere de for at begge dele kan lade sig gøre. Kan nogen fortælle hvordan jeg kommer igang, da det ikke tyder på at Philips egen Hue app til IOS understøtte dette!!!

  Mvh
  Pierre