4 fordele ved en luft-til-luft-varmepumpe

7
1230

Nem og billig at installerer

Hvis du ønsker dig en luft til luft-varmepumpe, så er den rimelig billig at installere. Man må dog ikke selv sætte den op, men der, hvor man køber den, kan man ofte få et rigtig god tilbud på montering af en autoriseret installatør. Når først den er sat op, så kører den blot ved et enkelt tryk på knappen, og så kræver det blot årlig service, hvor den bliver tjekket, om den nu kører korrekt.

Kan bruges som aircondition

Ikke nok med, at den kan varme, når det er koldt udenfor, så kan den altså også køle, når det er varmt udenfor. Det er ideelt, hvis du har det svært ved varme i Danmark. Der er ikke noget bedre, end at træde ind i en køligt rum, hvis man har det rigtig varmt. En varmepumpe bedrer også indeklimaet i boligen, fordi den får luften til at cirkulere, og det kan mindske fugtskader og andet.

Energieffektiv (billig i drift)

En luft-til-luft-varmepumpe er en forholdsvis billig varmekilde, som også er en meget populær varmekilde. En sådan varmepumpe leverer 3,5-5 gange så meget varme, end hvis du har el-paneler, brændeovn eller anden varmekilde. Den er mere effektiv, og den vil minimere dine udgifter til varmeregning.

Miljøvenlig

En luft-til-luft-varmepumpe er miljøvenlig varmekilde, da den unytter luften udenfor, og omdanner den til varme, som man så bruger til at varme sin bolig op med. Den udnytter altså ikke jorden, eller forurener den, som for eksempel brændeovnen gør. Derfor ser man ofte varmepumper i nye huse, fordi det er en miljøvenlig måde at varme en bolig op på, samtidig med, at den er billig i drift. Når først den er installeret i din hjem, så vil man ikke bemærke den, da den ofte er meget lydsvag, og så passer den bare sig selv.

7 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here