Life hack – Den kolde tid kommer, og det er tid til at forberede sig selv

1
4005

Nogle kan lide vinteren, andre hader den, men uanset så er den altid noget der kommer, og den kommer nogle gange selvom man tror den er overstået.

I Danmark har vi et vejr der kan svinge. Nogle gange kan vi have en sommer som man sjældent har set nord for ækvator og senere kommer en vinter som er den nordiske mytologi værdi. Andre gange er det som om vejret er gået i baglås. Det bliver hverken sommer eller vinter, men alting holdes sig i en grå masse af skyer, slud og støvregn.

Den danske sommer er lunefuld, men det gælder i virkeligheden alt det danske vejr. Det er derfor det er dejligt at bo i Danmark, men også nogle gange besværligt. Man skal have påklædningen i orden, og ens garderobe skal rumme udstyr til en hver slags situation. Selvom temperaturen siger man kan tage shorts på, så skal man altid lige have en paraply med, men man skal også passe på med at tage for meget tøj på hvis det er koldt – man kunne jo komme til at svede.

Nej, det er ikke nemt. Det er det heller ikke når det kommer til ens bil, men lige præcis bilen kan man få heldigvis få en hel del hjælp til.

Sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk?

Det man skal være allermest opmærksom på når det kommer til bilens beklædning, det er dækkene. De fleste ved godt at der forskellige dæk der passer til forskelligt vejr. Men det svære er at finde ud af hvornår de skal skiftes, og nogle gange kan man ende med at glemme det.

Det kan være farligt, hvis man f.eks. ender med at kører med sommerdæk om vinteren. Det kan føre til ulykker og uheld. Nogle folk foretrækker at køre med helårsdæk. Det kan man også sagtens, men hvis vejret skifter, og bliver ekstremt i den ene eller anden retning, så anbefales det at man tager en snak med nogle som har forstand på det. Det kan være det er den bedste ide at skifte alligevel.

Vidste du i øvrigt at med Falck vejhjælp kan du få gratis skifte til vinterdæk? Det giver da en bekymring mindre. Skulle uheldet være ude, så er det især vigtigt med en god dækning, på mobilen for at tilkalde den nødvendige hjælp.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here