Alt om engangskopper og krus

0
827

Engangskopper har fået et dårligt ry i årenes løb. Folk synes at tro, at de er mere miljøskadelige end genanvendelige kopper, men det er ikke altid tilfældet. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved engangskopper, og hvorfor de er mere miljøvenlige end genanvendelige kopper.

Fordele ved engangskopper

De er lette

Den første fordel ved engangskopper er, at de er lette. Det betyder, at de bruger mindre energi og ressourcer til transport end genanvendelige kopper. De fylder også mindre på lossepladserne, fordi de kan knuses ned.

Lavet af genbrugsmateriale

En anden fordel ved engangskopper er, at de kan være fremstillet af genbrugsmaterialer. Brugen af genbrugspapir til kopper reducerer antallet af træer, der skal fældes. Det reducerer også mængden af vand og energi, der er nødvendig for at fremstille papiret.

De er billige

En anden fordel ved engangskopper er, at de er billige. Det betyder, at flere mennesker har råd til at købe dem, hvilket reducerer den samlede mængde affald, der produceres.

De kan komposteres

Engangskopper kan også komposteres, hvilket betyder, at de nedbrydes og vender tilbage til jorden uden at skade miljøet.

De kan fås i flere farver og størrelser

Engangsbægre fås i flere farver og størrelser, hvilket betyder, at de kan bruges til forskellige formål. Du kan finde dem i flere farver, i flere designs og sågar størrelser.

Ulemper er der også nogle af

De er ikke bæredygtige

Omend engangskrus og kopper er lavet af genbrugsmaterialer, så er det stadig et køb og smid væk i et vis omfang. Og at smide ud er ikke bæredygtigt.

De skaber affald

En anden ulempe ved engangskopper er, at de kan skabe affald. Hvis de ikke bortskaffes korrekt, kan de ende i miljøet og tage århundreder om at blive nedbrudt.

De er ikke gode til vand

Pap er ikke særlig god til vand, uanset om det er koldt eller varmt. Så hvis det er kopper, der skal holde i flere timer, så undgå pap.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here