Der findes tusindvis af skjulte serier og film på Netflix

2
2836

Er du typen, der bare elsker at bruge timevis foran tv-skærmen i godt selskab med streamingtjenesterne? Netflix er blandt de mest populære tjenester i Danmark, og det er der såmænd god grund til. Tjenesten rummer nemlig et væld af serier, film, dokumentarer og anden form for underholdning. Alligevel oplever mange danskere, at de rent faktisk ikke kan finde noget, de gider at streame, fordi de har set det meste.

Kan du nikke genkendende til dette scenarie? I så fald er du landet det helt rette sted. I dette korte indlæg giver vi dig nemlig opskriften på, hvordan du får adgang til massevis af ekstra og nyt indhold på Netflix ved hjælp af en VPN.

Kæmpe udvalg af Netflix-indhold i andre lande

Selvom udbuddet af film og serier på Netflix i Danmark umiddelbart syner rigtig stort, er det intet i forhold til mængden af indhold, som Netflix-brugere i andre lande har mulighed for at tilgå. Det skyldes, at Netflix skræddersyer sit indholdsudbud individuelt til de enkelte lande – og her har Danmark trukket det korteste strå.

Føler du dig lidt snydt? Bare rolig, det er der skam råd for. Du har nemlig rig mulighed for at se skjulte serier og film på Netlix med en VPN. På den måde bliver du ikke snydt for alt Netflix-guldet, som andre lande nyder godt af.

Hvad er en VPN – og hvad gør den ved Netflix-brugen?

Men hvad er en VPN egentlig? Og hvordan virker den? En VPN dækker kort fortalt over forkortelsen “Virtuelt Privat Netværk” og fungerer således, at den gør din internetforbindelse “usynlig” over for uautoriserede tredjeparter. Med en VPN er du således beskyttet imod hacking og lignende angreb, når du kobler dig på et netværk.

Men hvad har det så at gøre med Netflix? Jo, det skal vi sige dig. Du kan se Netflix serier og film med VPN, som du ikke normalt har adgang til fra Danmark. VPN’en får det nemlig til at se ud som om, du rent faktisk streamer fra udlandet.

Det lyder måske umiddelbart som et ulovligt svindelnummer, men det er faktisk 100% inden for lovens rammer. En VPN er altså en lovlig metode til at komme ud over de irriterende geografiske restriktioner for indhold, som Netflix har opsat for brugerne.

Det er populært sagt en simpel og enkel smutvej til ekstra Netflix-indhold – nemt, hurtigt og smart.

Sådan får du adgang til Netflix-indholdet via VPN

Lad os komme til sagen. Hvordan får du adgang til de mange skjulte film og serier på Netflix via VPN’en? Lad os se nærmere på de få trin i processen:

  1. Find en VPN-tjeneste online og tilmeld dig et abonnement efter ønske.
  2. Download programmet fra den pågældende hjemmeside. Vælg den version, der er kompatibel med dit styresystem (enten Mac, PC, Linux, Android eller iOS).
  3. Åbn programmet, og log på med din e-mailadresse.
  4. Nu præsenteres du for et verdenskort, hvor du skal trykke på det land, hvis Netflix-indhold du ønsker adgang til. Herefter forbindes du automatisk til den hurtigste server.
  5. Hvis ikke du allerede har oprettet en Netflix-konto, skal du selvsagt gøre det for at kunne streame indholdet.

Og vupti – nu har du fået adgang til massevis af nyt Netflix-indhold.

Vær dog opmærksom på, at VPN-løsningen ikke giver dig mulighed for at se indholdet med dansk tale eller danske undertekster.

Rigtig god fornøjelse med underholdningen!

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here