Er du klar til jul?

  0
  1530

  Julen står ikke lige for døren, men allerede nu kan du gøre dig nogle overvejelser om den kommende jul. Der er jo ret meget der skal være styr på. Der er gaver, mad og en masse arrangementer. Julefrokoster og børnenes jul i skolen. Her vil vi komme ind på nogle ting man allerede nu kan have med i sin planlægning af julen.

  Finansieringen af julen

  Det kommer nok ikke bag på de fleste, at julen er en dyr højtid. Ja klart den dyreste. Men hvad kan du gøre, hvis julen ikke skal komme bag på dig? De fleste ønsker jo klart at have råd til flotte gaver til alle i familien. Der er to ting du kan gøre. Du kan enten spare op allerede så snart julen er ovre, så du har penge at bruge næste jul. Det er en super god måde at finansiere sine juleindkøb på. Men man ge kan have svært ved at få lagt penge fra hver måned. Specielt hen over sommeren, hvor man også har en sommerferie at spendere på. Den anden måde er at låne til juleindkøbene. Hvis du overvej den mulighed, vil det nok være en god ide at samle lån, så du ikke står med mange små dyre lån. Skab dig et overblik, så det hele bliver forenklet.

  Hold styr på alle julens aktiviteter med en kalender

  Der kan være virkelig mange arrangementer i julen. Både med familie, venner og kolleger. Hvis du har børn, er der stensikkert også en masse arrangementer i skolen eller børnehaven. Det kan være svært at bevare det kolde overblik, hvis du ikke erhverver dig en kalender. Nogle mennesker elsker de digitale muligheder der i dag er, men kalender på telefon eller iPad. Andre sværger til den gammeldags papirkalender. Uanset hvilken du vælger, er det en god ide, at man får skrevet alle arrangementer ned i den så hurtigt som muligt. På den måde kan du bevare overblikket, og sørge for ikke at dobbeltbooke. Overvej at blotte gratis julekalender konkurrencer 2021 ind, så du har styr på det.

  Overvej i god tid julemiddagen

  Er det dig der står for julemiddagen eller familie julefrokosten? Så overvej i god tid at planlægge den. Hvor mange bliver i? Kan alle lide and, eller spiser alle svinekød? Hvor mange kan lide brunede kartofler og hvor mange spiser kun hvide? Er der børn med? Der er mange overvejelser. Måske kan du uddelegere nogle af tingene. Måske kan onkel Ib tage en god flaske vin med, eller moster Ruth kan lave ris a la menten? Ved at være i god tid med planlægningen er du sikker på, at julemiddagen bliver en succes. Og hvem vil ikke gerne have en perfekt juleaften?

  EFTERLAD ET SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here