Guide til eternitplader til taget

2589
10031

Skal du have skiftet taget på huset, kan du overveje om det nye tag skal bestå af eternitplader. Måske er du ikke helt klar over hvad det indebærer, men det kan du blive klogere på her.

Utrolig holdbart og slidstærkt materiale

Eternitplader har tidligere indeholdt asbest, hvilket er et absolut no go, når det kommer til isolering. Den tid er forbi og i dag består eternitplader af cement, cellulose og plastfibre. Derfor er eternitplader også kendt som fibercement. Blandingen af cement og plastfibre, gør eternitplader til et yderst stærkt materiale, som kan holde til det meste. Det bliver faktisk stærkere end et betontag, og så er det langt lettere, på grund af plastfibrene. Disse materialer er også med til at gøre eternit til et miljøvenligt produkt.

Økonomisk overkommeligt eternittag

Eternit er et let materiale og derfor er der mulighed for at lave det i store plader. Det giver dig muligheden for at købe færre plader, uden at det er sværere at håndtere. Desuden er eternit heller ikke det dyreste tag, så det kan bestemt være pengene værd.

Eternit er vedligeholdelsesfrit og giver godt indeklima

Eternitplader kræver absolut ingen vedligeholdelse, hvilket også giver det en god fordel, sammenlignet med andre typer af tag. Dette gør det også til en god investering, da taget også vil holde i mange år, på grund af det stærke materiale.

Ligeledes er eternitplader brandhæmmende, hvilket betyder at du har større sikkerhed i hjemmet. Eternit er også et meget åndbart materiale, hvilket sikrer et godt indeklima i hjemmet. Pladerne er gode til at modstå svamp og skimmel, da pladerne ikke skaber gode betingelserne for fugten. Det betyder at du ikke skal frygte at bo i et sundhedsskadeligt hjem. Hvis du vil vide mere om denne tagtype, kan du se alt om eternitplader her. Eternittag kan let vise sig at være den bedste løsning for dig og din bolig.

2589 KOMMENTARER