Hjælp til valg af gulv

1
880

Dette indhold er sponsoreret. Er du i gang med den store renovering i dit hjem, eller er du i gang med det store byggeprojekt – og du har svært ved at vælge hvilket gulv du skal have lagt derhjemme, så læs med her, for at få et bedre indblik i de enkelte trægulve og sorter. 

Bywood.dk kan du læse mere om diverse træsorter, samt få et bedre indblik i hvilket gulv der egner sig til dit hjem, og ikke mindst dine ønsker og behov. Ved Bywood går de op i vigtigheden ved levende naturmaterialer, hvilket deres gulve- og træprodukter består af. Inde på hjemmesiden kan du udover se de forskellige gulvtyper og finde vejledning og rådgivning. 

Det svære valg

Skal det være plankegulv eller parketgulv? Sildebensgulv eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige sorter og mønstre, når du skal lægge gulv i hjemmet, i sommerhuset og så videre. Først og fremmest kan du tænke over diverse træsorters holdbarhed og slidsikkerhed. Hvis du for eksempel er hundeejer, hvor hunden hurtigt kan skøjte frem og tilbage med kløerne, vil et lakeret blankt gulv, måske være en skidt ide. Det kan også være, at du tænker mere på designet og mønstret i gulvet – hvilket mønstre passer ind i din villa, lejlighed eller fritidshjem og hvilken stemning skal det skabe for dig? 

Hvad er forskellen på plankegulv og parketgulv? 

Med et parketgulv har du forskellige muligheder i forhold til valg af mønstre. Parketgulvet er lavet af “træstave”, som kan lægges i mange forskellige mønstre alt efter ønsker og design. Et plankegulv er derimod lige træbrædder, som både kan fås i massivt træ og lamineret træ. Forskellen er mest hvad man ønsker, at hjemmet og gulvet skal kunne udtrykke i helhed. 

Hvad er forskellen på sildebensgulv eller skibsgulv? 

Et sildebensgulv er til dig, som ønsker et mere æstetisk udtryk. Silbebensgulvets fine mønster giver et flot spil i hjemmet,  samt det er blevet meget populært de seneste år. Hvis du vil derimod går mere op i, at gulvet skal være slidsikkert med en høj slidstyrke kan skibsgulvet være en mulighed for dig. 

Alt i alt handler det meget om, at træffe beslutningen ud fra dine egne behov i forhold til slid, men også i forhold til hvad du ønsker dit hjem skal udtrykke i helhed. Hvis du stadig er i tvivl og ønsker ekspertise kan du besøge Bywood.dk og få en professionel tilgang og faglig ekspertise, så du er sikker på at træffe det rigtige valg. 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here