Hvilken stol skal du have i hjemmekontoret?

0
420

Når man skal indrette et hjemmekontor, er noget af det allervigtigste at finde den bedste kontorstol til dig. Det er nemlig en stol, du formentlig vil komme til at bruge hver dag, så det er vigtigt, at du sidder godt i den. Der er en del at tænke over; ved du, hvad for en stol vil være bedst til dig?

Et lækkert hjemmekontor

Det er super praktisk med et hjemmekontor, og det er da også lidt luksuriøst. Hvis man arbejder hjemmefra, er det alligevel noget, som er nødvendigt. Hjernen forbinder nemlig aktiviteter med det sted, man laver dem, og det kan derfor skabe forvirring, hvis du både arbejder og slapper af det samme sted i huset. Det er altså en dårlig idé at sidde i sengen, lænestolen eller sofaen og arbejde, men med et hjemmekontor har du et decideret værelse til arbejdet, så hjernen ved, at den skal fokusere i det rum. Hvis du skal have en god kontorstol og andre kontormøbler, skal du tage et kig hos Inventarland A/S, og se det store udvalg.

En stol, der støtter

Noget af det allervigtigste, når du vælger en kontorstol, er at finde en stol, som støtter dig ordentligt, imens du arbejder. Mange mennesker sidder nemlig i stole, som ikke er gode for deres rygge, og det kan faktisk lede til seriøse skader. Det starter som muskelsmerter i ryg, nakke, lænd og skuldre, og det kan udvikle sig til søvnproblemer og andre ting, som man helst vil undgå. Derfor skal du overveje, hvad din krop har brug for i en stol. Du skal tænke over både din højde og vægt, så du kan få den rette stol til din kropstype.

Behagelighed og komfort

Det er vigtigt, at stolen er stabil, standhaftig og støttende, men alligevel ikke så standhaftig, at den bliver stiv og ubehagelig at sidde i. Det er nemlig også vigtigt, at stolen er behagelig, så du faktisk har lyst til at bruge den. Hvis du ikke kan lide at sidde i den, vil hjernen få en negativ konnotation til stolen, og dermed også til arbejdet, og på den måde kan du risikere at miste din motivation. Det går ikke, at man ikke er motiveret, så du skal finde en stol, der er komfortabel.

Det perfekte udseende

Sidst, men ikke mindst, er kontorstolens udseende. Det er nemlig helt vitalt, at stolen faktisk også ligner en kontorstol, og at den har et professionelt look. Det kan være fristende med en super personlig stol, der passer ind i hjemmet, men hvis den ser for hjemlig ud, kan hjernen godt komme til at forbinde den med afslapning i stedet for arbejde. Du skal derfor vælge en stol, der ligner noget fra en reel arbejdsplads.

Den rette kontorstol til dig

Forhåbentligt har du nu en lidt bedre idé om, hvad du skal prioritere, når du skal handle ind til hjemmekontoret. Kontorstolen er noget af det vigtigste i hele værelset, så det gælder om at vælge rigtigt. Støtte, komfort og det rette udseende; det er de tre vigtigste ting.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here