Hvilken type gamer bord skal jeg vælge

0
2360

Der er mange derude der ”bare”, bruger et helt almindeligt skrivebord, når de sidder og gamer med vennerne.

Så det handler lidt mere om, hvilken type du er.

Er du typen, der gerne vil have sådan et gamer setup. Altså hvor du både har en fed og hurtig gamer computer (som en af disse her), en rigtig gamer stol, gamer mus og tastatur. Ja så skal du selvfølgelig også have et gamer bord. Og så handler det mere om, hvilken type af gamer bord du vil vælge.

Vælg et gamerbord med bordpladen som musemåtte

Der findes faktisk gamer borde, hvor selve bordpladen er en stor musemåtte. Og det må man sige, det er jo praktisk, når man sidder og gamer. At man ikke hele tiden, skal holde øje med sin musemåtte. Men man kan placere sin gamer mus, hvorhenne på bordet hvor man har lyst.

Skal dit gamerbord have headset og kopholder

Man kan også købe borde til gamers, hvor der er en slags beslag til ens headset, og til ens drikkelse, som cola eller anden drikkelse når man gamer.

Så kommer man heller ikke til, at vælte drikkelsen hvis man dør i spillet, og bliver lidt hidsig og skubber til bordet. Så det er jo smart og praktisk.

Skal du have hæve/ sænke funktion på dit bord

Man kan også vælge, at give lidt ekstra penge for sit gamer bord. Og så købe et med hæve/ sænke funktion. Som kan være praktisk, hvis man ændre positioner på sin gamer stol, eller hvis man har lidt problemer med ryggen, og ønsker at stå op og game engang imellem. Så er det dejligt nemt, lige at hæve sit gamer bord, i den højde/ position der lige passer til en.

Skal dit gamer bord have LED lys?

Vi ved alle, at det der betegner hardware som gamer udstyr er, at der er masser af lys. Så spørgsmålet er, om dit kommende gamer bord skal have indbygget LED lys.

Det kan f.eks. være, at hele kanten rundt på bordet har sådan et RGB LED lys, som skifter farve og som ser utroligt sejt ud, når mørket falder på. Og så kan man jo lige skyde en video, og dele det på de offentlige fora.

Håber du er blevet lidt klogere på, hvilken type gamer bord du skal købe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here