Hvor får man hjælp til alkohol og familieproblemer der skyldes alkoholmisbrug i København?

0
757

Hvor får man hjælp til alkohol og familieproblemer der skyldes alkoholmisbrug i København?

Hvis du kæmper med alkoholafhængighed eller familieproblemer der skyldes at en pårørende drikker for meget, så er København et godt sted at få hjælp. Der er mange ressourcer til rådighed i og omkring byen, og folk er generelt meget hjælpsomme. Her er nogle steder at starte:

Søg gratis hjælp på alkohollinjen.

Det første skridt er at tale med alkohollinjen 70205501. De kan give dig oplysninger om behandlingsmuligheder og støttegrupper. Det er helt gratis at kontakte alkohollinjen, telefonerne besvares er højt uddannede professionelle alkoholbehandlere. Personalet på alkohol-linjen er alle underlagt tavshedspligt og din henvendelse vil derfor altid blive behandlet 100% fortroligt.

Privat alkoholbehandling København.

Der findes nogle rigtig gode private klinikker, der har specialiseret sig i behandling af alkoholmisbrug og alkoholisme både i og omkring København. Nogle af de private klinikker har gode familieprogrammer, der fokuserer på at hjælpe hele familien og ikke kun den drikkende.

Der er rigtig meget forskning der tydelig viser, 18 år en alkoholbehandling indeholder hjælp til både den drikkende, hans eller hendes partner og de andre tætte pårørende, så bliver behandlingen ofte meget bedre. den samme forskning peger også på at den drikkende ofte vil have en bedre og mere stabil ædruelighed når familiebehandling har været en del af alkoholbehandlingen

Hjælp til pårørende til alkoholmisbrug København.

Hvis du har brug for hjælp til familieproblemer der skyldes alkoholmisbrug hos en pårørende der drikker for meget, er der også gode ressourcer til rådighed. Igen kan alkohollinjen på telefon 70205501 være et rigtig godt sted at begynde, de tilbyder gratis rådgivning og støtte, for pårørende til misbrug. og du kan finde det perfekte program, der passer til dine behov.

Uanset hvilken situation du befinder dig i, så er der hjælp at hente i København. Du skal ikke være bange for at række ud og bede om det. Hvis du selv eller ind i din nærmeste familie kæmper med alkoholproblemer så ræk ud og få hjælp nu, i alkoholbehandling København.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here