Inspiration til opgradering af hardware i 2021

2
541

Man har efterhånden så mange forskellige ting til ens computer og telefon, så det er svært at finde rundt i, hvad man egentlig har. Det kan være, at det er tid til en lille oprydning. I forbindelse med denne oprydning kunne man dog også overveje, om man ikke skulle opgradere det hardware, man ikke smider ud. Alt det hardware du erstatter, kan du sælge på forskellige hjemmesider for at få lidt af pengene igen.

Lad os komme i gang med vores liste af ting, du måske kunne opgradere. Har du allerede opgraderet denne ting, eller er du fint tilfreds, så kan du selvfølgelig springe det punkt over.

Tastatur og mus

Der er intet værre end at sidde og arbejde med en dårlig mus eller et dårligt tastatur. Dette skyldes nemlig, at man kommer til at bruge for meget tid på at brokke sig over, at det ikke virker ordentligt. I stedet skal man bruge denne tid på at arbejde og lave fornuftige ting. Som du nok ved, så findes der mange forskellige modeller og mærker, men Logitech MX Master og Logitech MX Keys kan virkelig gøre en stor forskel, hvis du opgraderer til dem.

Ny skærm eller flere skærme

Har du en dårlig skærm, så kunne det være tid til at få en ny en. Måske burde du overveje to, fordi du kan blive endnu mere produktiv. Har du allerede en god skærm, så bør du ligeledes overveje, om du ikke skulle købe en yderligere skærm. Anvender man flere skærme, så kan man klare flere ting, og så når man mere i løbet af dagen. Du kender det allerede!

Har din bærbare computer ikke nok indgange til skærme, så kan du overveje en docking station. Denne hjemmeside skriver om docking stations, og der kan du finde de bedste priser på docking stations. Mange danskere er glade for disse enheder, fordi de kan meget mere end at understøtte flere skærme.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here