Lån selvom du er i RKI?

0
2412

Årsagerne til hvorfor du står og tænker at du gerne vil låne penge, kan være mange. Der er ikke nogen årsager der er bedre eller dårligere end andre. Fakta er at du er kommet derhen hvor du gerne vil låne penge. Problemet er så bare at du er registeret i RKI. Eller er det nu også et så stort problem endda?

For år tilbage kunne man stort set ingenting hvis man registreret i RKI. Det var et rent helvede hvos økonomien skrantede, og man havde lyst til at give den en økonomisk indsprøjtning i form af et lån. Sådan er det ikke mere. Eller det vil sige at man er stadig registreret i RKI, men der er åbnet op for at man trods registrering i RKI, godt kan finde låneudbydere som vil låne dig penge.

Det vil dog sjældent være til helt de samme favorable vilkår du ellers kan låne penge til. Der vil med garanti være højere renter og gebyrer på lånet. Men der skal vel også være en større mulighed for at låneudbyderen kan få sine penge retur.

Hvad skal jeg gøre for at finde lån trods en RKI registrering?

Det er ret simpelt at finde låneudbydere der tilbyder dig et lån, selvom du er registreret i RKI.

Du behøver blot at google lidt, så finder du hurtigt nogen som vil tilbyde dig et lån.

Der kan være forskellige krav låneudbyderne i mellem, for at du kan få lov at optage et lån, men oftest har de det tilfælles at der vil være en højere rente og gebyrerne vil være væsentligt større, end hvis det var et almindeligt forbrugslån du skulle lave.

Et godt råd er at finde den låneudbyder der tilbyder dig den laveste ÅOP, da det er den reelle årlige omkostning du vil have for at låne pengene.  Du vil sikkert hurtigt opdage at ÅOP for almindelige forbrugslån er meget lavere end hvis du skal optage et forbrugslån, hvor du er registreret i RKI.

Hurtiglån, KVIK lån eller SMS lån

Kært barn har mange navne, og selv om der vil være en forskel i de forskellige lånetyper, så har de det tilfælles at det er hurtige og nemme lån at optage. Og pengene vil være til din disposition kort efter du har optaget lånet. Dette er der mange som kan have brug for i forbindelse med uforudsete regninger. Det kan være et tandlægebesøg, der kostede meget mere end du havde budgetteret med. Her står du så med opgaven at finde nogle penge ret hurtigt, for ellers kommer der rykkergebyr på. Der kan løsningen være den nemme og hurtige lån. Igen skal du her holde øje med den ÅOP de tilbyder dig. Det kan godt være at lånet lyder rigtig godt, men hvis ÅOP er meget høj, så kommer du også til at betale rigtig mange penge tilbage inden du er færdig med lånet.

Det kan jo få stor indflydelse på din kommende økonomi. For har du ikke råd til at betale lånet tilbage, så vil du måske se dig nødsaget til at skulle oprette et nyt lån for at kunne betale af på det første lån. Dette er en meget ond cirkel at komme ind i, og meget svær at komme ud af igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here