Lynguide til en pæn og velholdt velkomst til dine gæster

4
3821

Du er som så mange andre bekymret for om familien nu kan lide jeres hus og entre. Du går i flere timer for at sørge for oprydning, rengøring og tøjvask. Selvom det bare er dine forældre der kommer på besøg, er du nervøs. Det er det i hvert tilfælde for rigtig mange mennesker. Denne følelse bliver ikke altid anderledes med årene. Når du har husket at endevende hele dit hjem indvendigt, så kig ud ad dit vindue og se dine udendørsarealer, de trænger måske også til en lille overhaling.

Gør noget anderledes som passer til dig og din stil

Det er ikke altid udendørsarealerne bliver passet og plejet. Men hvis du skal have gæster, vil det måske være en god ide at komme i gang. Din indkørsel bør være lige så personlig som dit hjem er indvendig. Start med den store oprydning, lugning af ukrudt, feje fliserne og få klippet hækken. Flere får også lavet navn til postkasse, for at præge husstanden og grunden med deres egen unikke stil.

Allerede her er du godt i gang med at forme dine udendørsarealer på din egen måde. Der findes mange typer af postkasse stickers. Du kan designe din egen. Få både dit fornavn, efternavn og husnummer på. Der findes mange forskellige typer, størrelser, figurer og farver. Vær kreativ mens du også holder din egen personlige stil. Med disse postkasse stickers, får du en pæn og indbydende postkasse. Endvidere er det nemt at montere, tilføje flere navne og de holder i op til flere år.

Postkasse stickers sættes på din postkasse med et selvklæbende og stærkt folie.

Der er flere fordele ved at anvende postkasse stickers. Du er sikker på din post kommer det rigtige sted hen. Hvis du har dit husnummer på din postkasse, er det også nemmere at finde din husstand ved første besøg.

Pynt udendørsarealerne

 Det værste som gæst er når man ankommer til et hjem, hvor der ikke er udendørs belysning i de mørke timer. Sørg for der er belysning i din indkørsel. Der findes mange slags udendørslamper, hvis din plan er lys hele året rundt, bør du anvende lamper som klare alt slags vejr og vind. Det danske klima er ikke altid nemt at forholde sig til.

Pynt gerne videre med krukker, dekorationer, højbede eller hvad der lige falder dig ind. Jo mere kreativ og personlig din indkørsel er, jo bedre tilpas føler dine gæster sig.

Tips og trick til en velplejet indkørsel

  • Mal stakittet hvis det trænger
  • Holde rydeligt, pænt og rent
  • Klip hækken
  • Anvend krukker, højbede eller anden for dekoration
  • Ved græsareal op til indkørslen, bør dette blive slået
  • Anvend altid vedligeholdelsesfrie materialer

Hvis disse ting er gjort, kan du med god samvittighed have en velholdt og velplejet indkørsel. Selv dine forældre vil synes det er nydeligt. Når du kommer hjem til det hver dag, giver det også dig selv en tilfredsstillelse over hvor fint der er. Du ved du ikke skal hjem og anvende mange timer for at få din indkørsel til at se præsentabel ud.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here