Mit uheldige iPhoneuheld i en vandpyt

0
395

Klokken var 9 om morgenen, og jeg var lige stået op. I dag kunne jeg mærke at jeg virkelig havde fået godt med søvn, og jeg følte mig virkelig frisk. Jeg var så klar til at tage på arbejde. Jeg arbejder til dagligt som elektriker, hvor jeg i dag skulle ud til en kunde, som havde problemer med noget strøm i hendes hus. Der skulle jeg bruge nogle timer, men efter det havde jeg så fri, hvor jeg skulle ud med min familie, og have noget god mad. Det glædet jeg mig virkelig til. Da klokken nærmede sig 10, tog jeg ud i min arbejdsvogn, og tog mod kvindes hus. Der arbejder jeg et par timer. Da klokken blev 16, fik jeg alt ordnet i hendes hus. Det var virkelig dejligt. Nu kunne jeg tage hjem, hvor jeg snart skulle ud at spise med min familie. Jeg bor sammen med min kone, og datter. Vi havde bestilt bord, på en sushi restaurant hvor vi skulle ud at spise. Vi alle elskede sushi, og det var bare noget af det bedste vi kendte til. Vi tog ud og spiste, og hyggede os virkelig. Vi var der noget tid, hvor det så begyndte at være tid til vi skulle hjem. På vej hjem skete det virkelig uheldige. Jeg fik tabt min iPhone i en vandpyt, og den gad bare ikke at tænde efter. Det var så ærgerligt, og jeg blev virkelig frustreret på mig selv. Også fordi jeg bruger denne mobil til mit arbejde. Jeg måtte bare have den fikset. Næste dag inden jeg tog på arbejde valgte jeg at tage ud til fixphone.dk. Der gik der ikke mere end en time, og så havde de allerede fået min mobil fikset. Det var virkelig dejligt og hurtigt. ville helt klart komme igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here