Ny computerskærm til gaming?

0
769

Skal du i gang med at game, eller er du kommet godt i gang, og har du nu brug for en ny gamer computerskærm, hjælper vi dig her lidt på vej til at finde den helt rette skærm til dine behov.

Der er jo efterhånden mulighed for at købe mange forskellige skærme, og derfor er det da også en god idé at bruge tid på at finde ud af, hvad der vil være den bedste skærm for dig, inden du bare kaster om dig med dine lommepenge.

Når du skal have en skærm, skal du blandt andet også tænke på Hz, eller opdateringsfrekvensen i billedet. Jo højere antal Hz en skærm er udstyret med, desto mere glat og flydende vil billedet på skærmen også være, hvilket kan være rigtig godt, hvis du fx skal spille FPS spil, hvor det er vigtigt, at du kan sigte og ramme præcist.

Se termojakker til børn her.

Hvad har du plads til?

Du skal også finde ud af, hvor stor en skærm du har plads til på dit værelse. Der er jo stor forskel på, om du skal have dig en skærm på 22”, 24”, 27” eller 34”. Computerskærme er jo efterhånden ved at være på størrelse med et fjernsyn, men hvis du ikke har verdens største bord eller værelse, er det måske ikke en 34” skærm, du skal have.

Du kan også vælge at købe to skærme, hvis du vil. Det er blevet meget populært hos mange, hvis du fx gerne vil have mulighed for at se Twitch, samtidig med at du selv gamer.

Køb en god kvalitet

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at du vælger at købe en god kvalitet, når du skal have en ny skærm. En computerskærm er jo ikke noget, vi skifter ud ofte, så du kan lige så godt vælge at ofre lidt mere på den, da det sikkert er den samme skærm, du kommer til at bruge om fem år også.

Så vælg at købe en skærm fra et af de bedre mærker på markedet, og overvej at købe en skærm med mange Hz og måske 4K eller 8K.

Find flyverdragt dreng her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here