Online e-learning platform på dansk

1
2610

Er du en underviser, og har du overvejet at kaste dig ud i e-learning? Det er en effektiv måde at lære fra sig på, og kan spare dig en masse tid og penge på sigt, da du ikke skal undervise det samme igen og igen til nye grupper af mennesker.

Kom godt i gang

Det kan godt være, at e-learning lyder grænseoverskridende og uoverskueligt, men med den rette hjælp og en god platform, kan det være en nem og praktisk løsning for dig som underviser.

For at komme godt i gang med at lave e-learning undervisning, er det vigtigt at have de rette digitale værktøjer. Heriblandt skal du have en god LMS. LMS står for Learning Management System og er en platform til e-learning. Ved at vælge en god platform kan du både lave god online undervisning, men også gøre det nemt for dig selv at administrere det og navigere rundt i din e-learning. Platformen er altså vigtig for det arbejde, du kommer til at lave, og at vælge en LMS er et godt første skridt.

Spar masser af tid

Undervisning kan blive lidt ensformigt. Du har noget brugbart at dele med folk, men skal gå det igennem gang på gang, da der hele tiden er nye, der har brug for din viden. Selvom du godt kan lide at undervise, kan det med længden godt blive lidt ensformigt, og føles lidt som spild af tid.

Ved at lave god, praktisk og brugbar e-learning behøver du kun er at undervise én gang per emne eller lektion. Denne undervisning digitaliseres, så det kan dele igen og igen med alle, der har brug for den viden, du deler. Det er enormt vigtigt og har desuden mange fordele for dem, der undervises, da der er langt mere fleksibilitet. De kan blive undervist, når det passer dem, dele lektioner og i små bidder eller tage mange i træk samt sætte undervisningen på pause eller gå tilbage, hvis der var noget, de ikke forstod.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here