Sådan vælger du den rette Mac reparatør

2
3583
Mac reparation

Som den lykkelige ejer af en Apple computer, ønsker vi at passe på den og få den til holde i så mange år som muligt. Oftest har computeren været dyr og måske krævet længere tids opsparing. Det gælder uanset om det er en Macbook, Macbook Pro, Macbook Air, iMac eller en anden model. Dog hænder det desværre at computeren går i stykker og selv hvis den ikke gør, vil den med tiden blive slidt eller langsommere end da den var helt ny. Sådan er det med alle computere. I den situation kan det være hensigtsmæssigt at indlevere den hos en kyndig Mac reparatør for at få udbedret problemet (eller problemerne). Men selv i lille Danmark er udbudet af teknikere der kan reparere Macs og andre Apple-computere stort. Så hvordan vælger du den rette Mac reparatør? Det har vi et par bud på.

Vælg en Mac reparatør med gode anbefalinger

Når du har fundet en eller flere værksteder der kan udføre din Mac reparation, er det en god idé at se på om de har anmeldelser, hvor gode de er og hvor mange de har. Der er stor forskel dette og derfor er det bedst at du kan spejle dig i mange andres oplevelser som har siddet med lige netop dit problem. Du kan både læse anmeldelser på værkstedernes egne hjemmesider og på steder som Trustpilot, Google og Facebook.

Vælg en med kort reparationstid

Dette tip er desværre ofte overset. Mange tænker nemlig ikke over, at der kan være meget store forskelle på hvor lange reparationstider de enkelte Mac reparatører har. Det findes både steder der kan udføre en Apple reparation på under ét døgn og nogle der skal have din computer hos dem i 1-2 måneder. Det varierer rigtig meget og kan du ligesom de fleste andre ikke undvære din computer i lang tid, bør du gå efter et værksted med hurtig service.

Vælg et værksted med autoriserede Apple-teknikere

Trods der i Danmark findes rigtig mange værksteder der kan reparere din Macbook eller anden form for Apple-computer, er det langt fra alle der har autoriserede Apple-teknikere. En autoriseret Apple-tekniker har fået den rigtige undervisning og træning som Apple påkræver og er derfor et mere sikkert valg. Er du i tvivl, så spørg det pågældende værksted.

Overvej et værksted tæt på dig eller som kan afhente hos dig

Nogle værksteder er faktisk kæder af flere værksteder med adresser fordelt ud i mange byer. Det har den fordel at du ikke skal så langt væk for at få din Mac computer repareret. Nogle få værksteder tilbyder også at hente og levere din Mac computer i forbindelse med en reparationssag på din adresse eller dit kontor – muligvis mod et gebyr.

Overvej et værksted der tilbyder gratis fejlfinding og pristilbud

Det er ikke altid at man lige ved hvad ens Mac præcist fejler. Man ved måske bare at den er blevet langsom eller at der er noget der er stoppet med at virke. Derfor kan det give god mening at vælge en Mac reparatør som tilbyder gratis fejlfinding. For så sparer du nemlig lidt penge og kan være tryg for at du får tilsendt et konkret pristilbud inden reparationen startes. På den måde er der ingen økonomiske overraskelser.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here