Sims 4 – hvad går det ud på?

2105
11801

De fleste har nok hørt om spillet ”The Sims”. Det hele startede tilbage i år 2000, og har siden da taget verden med storm.

I alt er der 4 spil indtil videre. Spillet har udviklet sig en del siden det første. Men hvad er det så lige det går ud på? Det er nemt nok. Du laver din simmer, tager valg for dem og stifter måske en familie. Livet er dog ikke en dans på roser, da der nogle gange kan komme problematikker du skal tage stilling til. Det er dog kun med til at gøre spillet sjovere og mere udfordrende.

Så meget at vælge imellem

Sims 4 udkom tilbage i år 2014 og er det nyeste spil inden for The Sims. Når man først har prøvet spillet og spillet det mange gange, kan man godt gå lidt død i det. Derfor er det godt at der findes mange forskellige slags udviklings- og ekstrapakker til Sims.

Pakkerne har mange forskelligheder og tilbyder med hver deres til spillet for at gøre det mere spændende og åbner op for flere muligheder.

Grundspillet af The Sims 4 byder ikke på så mange ting. Selvfølgelig er det lige som det gode gamle spil, bare blevet mere simpelt og bedre udviklet. Så hvis du gerne vil have noget spænding, bør du overveje at købe en udviklingspakke.

Dem er der mange af. Både nogle som tager dig med på din simmers arbejde, hvor du kan være med til at tage vigtige beslutninger. Du kan også få dig en pakke som giver dig årstider og vejr. Så er alle 4 årstider med, både med det varme vejr men også med sne og kulde.

Hvis du synes at spillet lyder interessant og som noget for dig, så køb Sims 4 online.

Snydekoder for dem, som vil have det lidt lettere

Til de fleste spil findes der snydekoder og måder at komme lettere frem på. Det er der selvfølgelig også til Sims 4. Alt lige fra snydekoder til at få flere penge eller gøre din simmer statisk, hvilket betyder at du ikke behøver at holde styr på deres behov da de vil stå stille.

Så hvis du er gået lidt død i spillet er snydekoder en mulighed for dig. Nogle bryder sig ikke om at bruge snydekoder i spil da det jo er snyd. Men hvis du ikke har noget imod det kan det være sjovt at prøve.

Der er også mange snydekoder du kan vælge imellem. Du kan prøve alle, men hvis du leder efter nogle bestemte kan du altid læse mere om Sims 4 snydekoder.

Hvis du ikke bryder dig om at bruge snydekoder, kan du altid bare tage et kig på dem og måske tage en af de mindre som ikke gør så meget.

2105 KOMMENTARER

  1. reputable mexican pharmacies online buying prescription drugs in mexico or mexican rx online
    http://www.kfiz.com/Redirect.aspx?destination=http://mexicanpharmacy.cheap/ mexico pharmacies prescription drugs
    [url=http://alt1.toolbarqueries.google.ad/url?q=https://mexicanpharmacy.cheap]buying from online mexican pharmacy[/url] mexican border pharmacies shipping to usa and [url=http://www.mmecaw.com/home.php?mod=space&uid=482270]mexico pharmacies prescription drugs[/url] п»їbest mexican online pharmacies