Styrk dit spil med højere hastighed

3
3746

Online gaming er ikke længere reserveret til teenage-drenge. Antallet af entusiastiske spillere bliver ved med at vokse på global plan på tværs af køn, alder og social status. Flere nysgerrige dykker ned i det virtuelle univers i takt med at flere forskere viser, hvordan computerspil kan forbedre en række færdigheder såsom effektiv beslutningstagen samt reaktions- og strategievner.

Derudover er teknologien med til at øge oplevelsen hos spillerne på samtlige niveauer: internethastigheden stiger, VR bliver til virkelighed og AI udfordrer ud over alle forventninger. Google Deep Mind har allerede vundet over en af verdens bedste go-spillere, som er det største der er sket siden 1996 skakturneringen mellem mennesket og maskinen. Online casinoer er begyndt at implementere VR, så man kan nyde omgivelserne i Caesars Palads lige så ofte som hjertet begærer – uden at skulle flyve over Atlanten. Denne slags store opgraderinger betyder til gengæld også, at man skal vælge sin bredbåndsudbyder med omhu, så man ikke går glip af den fulde poker-oplevelse på hjemmesiderne på grund af en dårlig forbindelse.

Mens man spændt venter på den næste store nyhed fra gaming-giganterne, kan man sørge for selv at optimere sine spillesessioner derhjemme ved at følge disse 3 råd:

Bredbånd når det er bedst

Det er ikke længere relevant, om man spiller på professionel plan eller ej: alle PC-spillere bør investere i den bedst mulige bredbåndforbindelse. Der er intet mere irriterende end at tabe til sine fjender blot fordi de har hurtigere og mere stabilt internet. Når man ser på de forskellige udbydere, er der flere ting, som man skal holde i mente. Hvis man er den eneste spiller i hjemmet, så er stabilitet samt 20 Mbit/s nok. For at kunne hoste en LAN party for vennerne, så er en højere hastighed oftest påkrævet. Det samme gælder, hvis man interesserer sig for de mere krævende spil, som for eksempel Battlefield V, Call of Duty og Grand Theft Auto V. Heldigvis er der mange udbydere i Danmark, som tilbyder 100Mbit/s. Det er klart den mest fordelagtige løsning, hvis man vil være dækket godt ind i alle situationer. Bor man i et område med fiberkabler, kan man med god grund få installeret fibernet, som til dags dato er Danmarks hurtigste internet med op til 1000Mbit/s.

Upload mod download

Langt de fleste bredbåndforbindelser giver en hurtigere downloadhastighed end uploadhastighed. Det vil sige, at man kan hente information hurtigere end man kan sende den – det gælder alt fra mail til musik. Derfor tager det oftest længere tid at overføre sine videoer til Youtube end at streame videoer. Eksempelvis er den gennemsnitlige downloadhastighed i København 101Mpbs mens upload ligger på omkring 27Mpbs. For fans af multiplayer online spil er upload vigtigere end download. Desto hurtige uploadhastigheden er, desto hurtigere bliver spillerens reaktioner registreret på serveren. I skydespil kan hvert splitsekund være afgørende, så det gælder om at få styr på sin internetforbindelse før modstanderen gør det.

På farten

I takt med at forbindelsen forbedres uden for hjemmet, stiger antallet af spillere på farten. Den mobile gaming-industri er nået langt siden Snake først blev introduceret i 1997. I dag er grafikken nærmere på niveau med Playstation og Xbox end Nokia, hvilket kan gøre det svært at spille med høj præcision på mobilnetværk eller offentlig WiFi. Derfor anbefales det stadig at downloade alle spil hjemmefra, så man senere kan nyde dem hvor som helst – offline. Dette kommer ikke til at være nødvendigt, når først 5G bliver lanceret i Danmark.

Når det gælder vores virtuelle verden, så er der et væld af valg – det er vigtigt at træffe de rigtige!

3 KOMMENTARER

  1. Flum Vape, a cutting-edge vaping experience merging innovation with style. Elevate your senses with sleek designs and customizable flavors, as Flum Vape redefines the art of indulgence in every puff.

  2. You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here