3 hobbyer du kan prøve – sammen eller hver for sig

  52
  1944

  Det sidste år har bragt nogle nye udfordringer med sig for os alle sammen. Mange af os har fået mere tid derhjemme og mere tid for os selv. Mere tid til at få gang i nogle af de hobbyer, vi ellers aldrig rigtig har haft overskud til, eller tid til at prøve nogle nye. Men det kan være svært, fordi de fleste ting er sovere, hvis vi kan lave dem sammen med andre. Her er tre ting som du kan starte på alene, men altid invitere venner med til, når vi igen kan se hinanden som før.

  Få kroppen i balance

  Mange af os kæmper med at komme nok i bevægelse, nu hvor stort set alt sport har været lukket ned. Måske du er en af dem, der går mange ekstra ture, eller måske du er en af dem, der bliver hjemme, fordi de er koldt og glat udenfor. Yoga er nemt at lære hjemmefra og kan dyrkes både inde og ude, sammen eller hver for sig. Det er fantastisk sundt for din krop og efter sigende også for sjælen. Så frem med måtten og på med yogasokkerne. Du kan lige nu at give dig selv et rigtig godt forspring før du igen kan melde dig til yoga eller hoppe med på et gratis udendørs yogahold!

  Skærp koncentrationen

  Hvis du allerede har været igennem de almindelige hobbyer og ikke rigtig kan finde noget, der passer til dig, så er foråret et super godt tidspunkt til at prøve kræfter med noget helt nyt. Brug de sidste kolde dage til at læse op og anskaffe dig et luftgevær med magasin 4,5 kaliber, hagl samt en skydeskive. Så er du klar til at bruge det dejlige forårsvejr til at lære skydning! Det er en anderledes hobby, der kræver koncentration og øvelse. Og så kan du både skyde alene eller hver for sig!

  Dyrk din egen kreativitet

  Alle mennesker er kreative, det er bare meget forskelligt på hvilken måde. Nogle er gode til at tegne eller male, mens andre er bedre til at lave møbler. En ting som vi alle kan få rigtig meget ud af, er at lære at skrive. Specielt i denne tid, hvor vi har knapt så mange muligheder for at dele vores tanker med venner og familie, kan det være utroligt givende at få sat ord på noget af alt det, der foregår inde i vores hoveder. Skriv lidt hver dag, hver morgen før dagen går i gang eller hver aften før du går i seng. Hvad du skriver om, er næsten ligegyldigt. Tanker om hverdagen, kloge ord om det du ved noget om, filosofiske overvejelser eller hvem ved, måske der er en historie gemt et sted inde i dig!

  52 KOMMENTARER

  EFTERLAD ET SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here