Slips til manden

0
843

Slips til manden

Er man på vej til gilde og vil se skarp ud? Så kan løsningen for dig være et slips. hos os giver dig et kæmpe sortiment af adskillge differentierende afstøbninger af slips hos os finder man kæmpe slips, som en hyggefar vil ønske eller slimslips til dig der vil se elegant ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her vil du uden tvivl finish sit look med en slipsenål, som smart og lækkert holde styr på ens slips og gør at ens styling er lige i øjet.  

Skal man til julefrokost med arbejdet? 

En af de normale ting man bruger slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, her har vi den perfekte mulighed til dig der vil have med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et kæmpe udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med smarte motiver.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig ønsker at gøre noget mere ud af dit outfit. Her vil det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis du ejer en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at din viden på tøj er til at se og kanimponere dine familie 

Mangler du hjælp 

Hos os finder vi et vældigt sortiment af slips i tonsvis afstøbninger. Her kan BalderClothes vejlede en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der vil passe lækkert sammen. balderClothes har igennem en længere periode dyrket slips og ved dermed hvad, der er smart at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes går op i kvalitet og man kan finde at adskillige af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her finder du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ej kommer til at være træls for en eller være for meget. Med en slipsenål ser du en elegant accessorie, der er let for en at benytte. Vores udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den med garanti er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil assistere en, når de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ej flyver ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

mange farver 

Er du den festlige person, som holder af farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor man kan købe slips i tonsvis forskellige farver? Så bør du ej søge længere, vi har slips i flere farver og sammensætninger. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here