3 tips til at være sikker på, at du kommer i form

2
1187

Det kan være svært at komme i form – det kræver sved og hårdt arbejde. Mangler du også fifs til, hvordan det kan lade sig gøre at komme i dit livs form? Så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her kommer der nemlig tre overskuelige tips til, hvordan det kan lade sig gøre. Læs med, og bliv inspireret!

Træningsøvelser

Hvis du træner derhjemme, så er det helt klart bedst, hvis du kan komme i besiddelse af nogle træningsvægte. Man kan godt træne kun med sin krop, men det er langt nemmer at få gode resultater, hvis man kan kombinere det med nogle træningsøvelser med vægte. Det er dog ikke nødvendigt for alle træningsøvelser. Du kan f.eks. let træne dine mave ved at lave mavebøjninger og dine arme ved at lave armbøjninger. Det kan være en god idé at have en helt konkret træningsplan, når du går i gang, ellers kan det være alt for let at give op, når det bliver hårdt. Aftal f.eks. med dig selv, at du skal lave 100 mavebøjninger om dagen. Har du vægte, kan du lave 3*10 øvelser, hvor du holder vægten ved din skulder, og kører den op i strækt arm. Lav denne øvelse 3*10 gange. Hvis du vil træne ben og baller, kan du finde en vægt, der passer til din styrke. Du skal gerne kunne tage 3*10 squats, hvor det er hårdt, men stadig kan lade sig gøre.

Spis ordentligt

Når vi træner, så opbygger vi muskler, men det er faktisk i tiden efter træningen, denne proces går i gang. Derfor er det helt essentielt, at du sørger for at få nok protein, det er nemlig dét, kroppen har brug for. Det er i restitueringsperioden, hvor kroppen opbygger det, du har ”ødelagt” med din træning. Det kan være svært at få nok protein i sin mad, og derfor er det også mange, der vælger at benytte sig af proteinpulver. Det kan du også gøre. Du kan finde proteinpulver mange steder på nettet, f.eks. på Pasto.dk.

Hold øje med processen

Det er ikke altid selv nemt at se, hvor godt et udbytte man får af sin træning, når man kigger på sin krop hver dag. Derfor kan det være en god idé at tage billeder undervejs, så du er sikker på, at der sker noget. Du kan tage billeder med din mobil, eller du kan vælge at købe et kamera, som sikrer dig billeder i god kvalitet. Du kan finde godt guides til gode kameraer på Kameraguide.dk – så kan du være sikker på at få noget, der holder. Det er en god idé at se på anbefalinger, fordi der findes så mange forskellige kameraer, og det kan være svært at vide, hvad der er bedst.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here