De bedste streamingtjenester for fodboldfans: Disse bør du vælge

1
1428

Måden hvorpå vi ser TV på har ændret sig helt enormt i de seneste år, hvor streamingtjenester er ved at overhale normalt flow-tv.

Det gør sig især gældende for sport, der i høj grad er rykket sig over på de digitale tjenester. Specielt fodbold der må betegnes som den mest populære sportsgren, er rykket over i det digitale rum. Dog er er der ved at komme så mange udbydere af sportsstreaming, at det kan være svært at vælge. Her kommer derfor en lille oversigt, der kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke der passer til dig.

Amazon Prime

Hvis du er vild med sport men også gerne vil se sportsserier, er Amazon Prime et must. Streamingtjenesten er forholdsvis ny på det danske marked, og indtil videre er det ikke muligt at se livesport via tjenesten. Til gengæld finder man nogle af de mest interessante sportsserier, der nogensinde er produceret. Eksempelvis kan man komme helt med ind i omklædningsrummet hos flere Premier League-klubber som de tidligere mestre fra Manchester City samt Tottenham og Leeds. Her får man et at se hvordan nogle af verdens absolut bedste trænere som Pep Guardiola, José Mourinho og Marcelo Bielsa sætter deres hold op, ligesom man får et spændende indblik ind i organisationen bag dem. Det gør at man bedre kan forstå, hvad det er der gør de pågældende klubber så gode som de er. Tag bare Manchester City. De er hvert år blandt favoritterne til at vinde Premier League og Champions League, og hos bet365 der tilbyder fodbold betting tips gør det samme sig gældende i år. Meget af det skyldtes alt det bagomliggende arbejde, som vi normalt ikke får at se, men som man altså får et indblik i her. I disse serier kommer vi for eksempel med helt ind på Mourinhos kontor, når han giver instrukser til Harry Kane og de andre superstjerner.

Viaplay

Viaplay er et must have for fodboldfans i Danmark. Her får du nemlig adgang til de absolut største ligaer i verden så som Champions League og Premier League, og streamingtjenesten er således blandt de mest populære i Danmark. Interesserer du dig som de fleste fodboldfans for engelsk og europæisk topfodbold, er det altså Viaplay du skal bruge. Her får du desuden også adgang til Bundesliga, Ligue 1 og den danske Superliga, og det er derfor et godt bud på en streamingtjeneste til dig der gerne vil se lidt af hvert.

TV2 Play

Hos Viaplay får du dog ikke adgang til italiensk og spansk fodbold, så hvis du gerne vil følge med når Messi og Ronaldo spiller, skal du have fat på TV2 Play. TV2 overtog for nyligt rettighederne til netop La Liga og Serie A, og hvis du som millioner af mennesker verden over ikke kan få nok af drama og teknisk flot fodbold, er det altså her du finder det. TV2 Play er nemlig den eneste streamingtjeneste i Danmark, hvor du kan følge med i de to sydeuropæiske ligaer. Her får du desuden optakt til diverse kampe med fodboldeksperter som Mads Juncker, der om nogen har styr på spansk fodbold.

Som du kan læse er det ikke helt ligegyldigt hvilken platform du vælger, og det kan faktisk være nødvendigt at abonnere på mere end en, hvis du gerne vil kunne se alle ligaerne.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here