Skilsmissen er ovre. Hvad så nu?

328
3167

Så er skilsmissen afviklet! Puha. Det kan faktisk både føles som en lettelse og vemodigt. Fordi det er en afslutning på et kapitel, og det har helt sikkert været hårdt. Og det vil sikkert blive ved med at være hårdt i et stykke tid. Men det skulle også begynde at blive lidt lettere med tiden. Så nu hvor du har afsluttet et kapitel, kan du jo begynde på det næste kapitel af dit liv. Det kan så også være overvældende, men tænk på hvilken fantastisk chance det er for dig. Du kan nærmest starte på en frisk. Så, hvad vil du? Hvad har du gået og drømt om? Er der noget du har tilsidesat?

Hvad skal du være opmærksom på

Det er helt normalt at føle sorg efter skilsmissen. For du har jo mistet noget. Og det kan være hårdt, også selvom I begge to var enige og begge gerne ville skilles. Man kan sagtens føle man har tabt noget, og at man har tabt ens plads i livet, så det drejer sig om at bearbejde den sorg korrekt. Det at blive skilt kan også påvirke dit selvværd. Dit selvværd er hvordan du ser dig selv, altså det billede du mentalt havde, og nu har, af dig selv. Du havde garanteret ikke lige forestillet dig selv at stå nu som fraskilt. Du kan føle dig både bange eller lettet over at stå med livets beslutninger alene. Husk at bruge dine venner og familie, og der er professionel hjælp at finde, hvis du har det svært.

Vejen frem

Uanset hvordan du føler dig efter din skilsmisse, så er det nu du skal tage tid til dig selv. Mærk efter i dig selv. Vil det virkelig give dig den fedeste følelse at få købt den motorcykel, så kan du se på mulighederne for finansiering af motorcykel på nettet. Hvis det er en velovervejet beslutning, noget du har brændt for i lang tid og noget du ikke bare lige har fundet på, er det helt okay. Men husk det er vigtigt at finde noget der opbygger din selvrespekt hellere end noget der bare lige er fedt nu og her.

Den nye hverdag

Den nye hverdag skal i gang. Du skal f.eks. til at sørge for alle måltiderne selv. Mange mænd ender med at ændre deres kostvaner efter de er blevet skilt. Det kan der selvfølgelig være mange årsager til. Det kan f.eks. være, at du har en lang arbejdsdag, og at du derfor ikke når at få handlet ind i god tid. Du har måske heller ikke tid til den helt store forberedelse af aftensmaden, eller du kan måske slet ikke klare mere end at smække en pizza i ovnen. Din ernæring er vigtig. Hvis du ikke spiser sundt, varieret og i de korrekte mængder, påvirker det dig både fysisk og psykisk. Og du kan altså ikke servere take-away hver gang børnene kommer i weekenden. Prøv måltidskasser til familien. Her kan du selv vælge om maden skal komme med ingredienserne parate med lette, lækre opskrifter eller du kan bestille maden færdiglavet.

328 KOMMENTARER

 1. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thank you!
  You can read similar blog here: E-commerce

 2. Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Thank you!
  You can read similar blog here: Backlinks List

 3. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Many thanks! You can read similar text here: GSA List

 4. Hello There. I found your weblog the use of msn. This is a really well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful info.
  Thank you for the post. I will certainly comeback.

  Feel free to surf to my web blog vpn 2024

 5. 5mg prednisone [url=http://prednisoned.online/#]prednisone buy no prescription[/url] prednisone brand name canada

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here