Få råd til mere med kloge investeringer online

2
1943

Sådan får du succes med selvstændig investering

Har du overvejet at kaste dig ud i en investering af opsparingen, eller en del af den, så er online investering bestemt det bedste sted at starte. Det er efterhånden gået op for de fleste, at de lave indlånsrenter, som bankerne kan tilbyde, i længden ikke kan stille meget op over for gebyrer og inflation, der langsomt, men sikkert, æder sig ind på opsparingen.

Hvordan investerer man online?

Der findes et væld af forskellige online platforme for investering, og derfor kan det som nybegynder godt være en anelse overvældende og uigennemskueligt. Helt centralt er det, at du finder en platform, som er nem at gå til og har en høj grad af brugervenlighed – og her er det oplagt at gå efter en dansk side, så sproget i hvert fald ikke bliver en hindring! På Mininvestering.dk kan du finde solide anmeldelser og guides til de bedste handelsplatforme fra danske såvel som internationale udbydere.

Når du har valgt en passende platform, skal du blot oprette en bruger, indsætte et beløb at investere for og så er du parat til at opkøbe dine ønskede aktier. Så bliver det ikke meget nemmere, og du kan tilmed få de fleste handelsplatforme som app, så du løbende kan følge med i kursudviklinger og nyheder.

De 5 gyldne råd for aktieinvestering

Det er dog mest af alt en fornuftig strategi, du er afhængig af, hvis du vil tjene penge på investering, så overvej nøje disse fem regler, før du går i gang med online investeringerne.

1. Jo større (og hurtigere) afkast du ønsker dig, desto større risiko må du være villig til at tage.

2. Husk det gamle ordsprog: Put ikke alle dine æg i én kurv. Du skal derimod sprede dine investeringer ud over flere brancher, industrier og globale regioner, så du undgår at miste alt, hvis et enkelt marked rammes af kriser.

3. Hvis du gerne vil se afkast inden for en forholdsvis kort periode, så er det klogest ikke at risikere et stort investeringsbeløb. De fleste investeringseksperter råder til at du lader dine investeringer løbe over cirka 5 år.

4. Gå din portfolio efter i sømmene tit og ofte. Din portfolio er samlingen af alle dine aktier, og hvis du ikke ved præcis, hvordan hver enkelt virksomhed eller hvert marked bag den enkelte aktiepost klarer sig, kan du pludselig ende med et stort underskud.

5. Hold hovedet koldt og styr fri af pludselige panikanfald! Det er fundamental træning i investering ikke at sælge, straks din akties kurs står i negativ tendens. Investeringer går op og ned, og det tager i mange tilfælde et godt stykke tid, før kursen på fx en ung virksomhed vokser sig solid.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here