Føl dig hjemme med historisk stel til spisebordet

0
1488

Du genkender sikkert de riflede kanter på de stilrene hvide skåle og tallerkener. Det er Pillivuyt-skåle og tallerkener, der er tale om, og de er det klassiske og sikre valg til spisebordet. Men kender du egentlig historien bag? Du kan vælge at købe flotte pillivuyt skåle.

Mere end bare brugsgenstande

Ethvert hjem har brug for et køkken med al det rigtige udstyr og service. Det gælder om at have et sæt af service, der er ensartet og gerne brugbart til både hverdag og fest, så der kan dækkes op til mange gæster eller bare til den faste husstand. Det giver stor tilfredsstillelse at kunne diske op med både tallerkener, skåle, fade og sågar sovsekander, der alle matcher hinanden og skaber en rød tråd fra den ene bordende til den anden.
Der er mange veje at gå, og der er mange forskellige trends inden for borddækning – i perioder er der fx bestemte farver, der er oppe i tiden. Men det er farligt at falde ned i en trend, når det kommer til brugsgenstande, der er så holdbare og hyppigt anvendte som tallerkener, skåle og fade. Derfor er det måske en bedre idé at gå efter et stel, som har en historie bag sig, og som er af så høj kvalitet, at det kan bruges igen og igen.

Kend lidt til historien

Et sikkert valg til dig selv eller til gave er derfor Pillivuyt-stellet: Et klassisk og tidløst stel af fransk oprindelse designet i 1818 af Jean Louis Richard Pillivuyt. Det er en af hjørnestenene, når det kommer til service, og du har sikkert set det før. Med det helt simple hvide design med den riflede kant, går man ikke helt galt i byen.
Det kan godt være, der oprindeligt var tale om et luksusprodukt tiltænkt det finere franske bourgeoisi, hvor der var fokus på unikaprodukter og allerhøjeste eksklusive kvalitet, men det er for længst blevet et lettilgængeligt allemandseje. Og nå ja, det betyder naturligvis ikke, at der ikke stadig er tale om højeste kvalitet – det er med god grund, at det stadig findes og ser ud som dengang for mange år siden. Du kan blive klogere på porcelænsserien og få den rette information, inden du køber.

Sørg også for kvalitet i din informationssøgning

Når du har fået styr på et stel, der holder, og som får oplevelsen i dit køkken til at køre på skinner, så er det tid til at få styr på andre aspekter af hjemmet. For upåklagelig kvalitet er vigtig i køkkenet, men også når du skal undersøge, hvad den næste opgradering til dit hjem skal være. Få i samme ombæring styr på dit internet. Det kan du få ved hjælp af en guide til hurtigt internet. Så kan du fortsætte med at undersøge historien bag andre produkter til hjemmet. For som du netop har fået et lille indblik i, så er der masser af historier og viden at hente frem om ting til hjemmet, så de bliver til mere end bare ting. Find videoer eller dokumentarer online, som dykker ned i designhistorien, og bliv klogere inden. Men sørg først for hurtigt internet. Kvalitet ved spisebordet og skrivebordet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here