Fordele og ulemper ved valg af TV pakke

0
1281

Det kan hurtigt blive svært at finde rundt i, hvordan de forskellige danske TV udbydere sammensætter deres TV pakker. Der findes store forskelle i både indhold og priser. Det er muligt at få et godt tilbud hvis man vælger en pakkeløsning, så du eksempelvis kan få bredbånd med oven i købet ud over tv pakken.

Leder du efter en pakke med de traditionelle tv kanaler, så er en Yousee tv pakke en god løsning.  De er ikke de billigste men de har et produkt der virker uden alt for mange forvirrende ekstra services, som du skal betale for i dyre domme!

Streaming er kommet for at blive

Har du været vant til at se flow-tv, så er tiden nok inde til, at du bør overveje at kigge nærmere på tv via streaming. I dag findes der mange forskellige tjenester, og de fleste kan få dækket deres behov for tv, ved at have en streamingtjeneste og så DR’s kanaler som jo betales via licensen. Streamingtjenesterne giver typisk adgang til masser af film og serier. Et kæmpe udvalg af begge tiltaler langt de fleste, men omvendt kan det også være svært at vælge, da udvalget simpelthen er kæmpe stort. Har du svært ved at vælge, så er flow-tv lige til, da du får en film ”serveret” om aften i weekenden, til gengæld er det ikke sikkert det rammer i din smag.

Leder du efter en enkel og billig TV pakke som kan lidt af det hele?

Den af de mange TV udbydere på markedet, som vi synes har ramt bulls eye bedst, og har en pakke der er fleksible alt efter behov, det er Boxer tv. Boxer har noget helt unikt, som de andre TV udbydere ikke har. De fatter sig i enkelhed, med pakker til traditionel flow-tv og har samtidig gjort det muligt at kombinerer traditionelle tv-kanaler med streamingtjenester, og så er alt sammen leveret til en yderst fair pris. Derfor kan vi stå inde for en Boxer tv pakke.

Fair priser, en god service og gode produkter, er den måde Boxer er begyndt at erobre markedsandele, og det har da også været en stor succes hos mange mennesker. Hvis du er elsker at se sport, så ved du at det generelt er dyrt, da rettighederne til sport koster mange penge. Hos boxer er det muligt at få en streaming pakke hvor Viaplay sport, tv2 sport og Dplay sport er inkluderet. Det giver dig den perfekte adgang til sport i tv.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here