God mobildækning er grundstenen i det velfungerende hjem

0
1355

Mange er i 2020 sikkert blevet bekendt med det at arbejde hjemmefra. Måske er du en af dem, der har deltaget i en masse videomøder, og måske har du været træt af at sidde på din ikke helt komfortable hjemmearbejdsplads hele dagen. I sådan en situation har det været oplagt at deltage i mødet fra din mobil ude i haven. Og der kan der have været problemer med forbindelsen. Gør dit hjem klar til en fremtid med hjemmearbejde og med adgang til data, hvor end du er.

Problemfri hjemmearbejdsplads

Hvis der er noget, der kan få sindet i kog, så er det dårlig dækning og manglende forbindelse til omverdenen i en tid, hvor man er vant til at have verden i sin hule hånd.
Mange er i det forgangne år blevet sendt hjem til hjemmearbejdspladsen, og det har medført mange ekstra overvejelser og forberedelser i forholdt til at indrette hjemmet, så det er lige så godt et sted at arbejde som arbejdspladsen, der i udgangspunktet er indrettet til det. Først skulle der styr på ergonomien i forbindelse med stol og bord. Siden har der vist sig problemer med videomøderne, hvor der, udover tekniske udfordringer i forbindelse med programmet, der blev brugt, måske også har afsløret sig huller i dækningen i hjemmet.
Og det dur ikke med et hjem nu til dags, hvor der ikke er mulighed for dækning overalt. Ikke alene er det til stor frustration, det kan faktisk også have betydning, hvis huset engang skal sælges, eller ja, hvis der skal gøres forretning hjemmefra. Undersøg kvaliteten af mobil netværk i Danmark og find ud af, hvad der er det rigtige abonnement til det sted, du bor. Det er et vigtigt skridt i optimering af dit hjem.

Men det er ikke kun af hensyn til hjemmearbejdspladsen

Mange er blevet mere hjemmevante og har måske fået øjnene op for, hvordan hjemmet kan optimeres, forbedres og udstyres til enhver tænkelig situation. Når det kommer til at optimere hjemmet, så er god mobildækning basen, som man kan bygge videre på. Med det menes, at mobildækningen er vinduet ud til verden og samtidig døren fra verden ind til dit hjem – uanset hvor du er, kan du med en mobil i hånden og en god dækning foroven gå på opdagelse på det store net og finde og undersøge gode produkter til dit hjem, som du kan bestille på stedet og få sendt hjem til dig.
Og så er man i gang med at optimere hjemmet. Så er der frit udsyn til et enormt udstillingsvindue af nye møbler til stuen, gode bøger til reolen, redskaber til køkkenet og ting til ferierne derhjemme. En god ting til både juleferien og sommerferien, når engang den kommer, er fx en gasgrill. Til jul kan der tilberedes flæskesteg på den på ingen tid, og til sommer er den naturligvis et must. Tjek eventuelt Weber gasgrill priser og bliv klar til at fortsætte hjemmearbejdet i 2021 – hold videomøde på terrassen mens duften fra grillen breder sig. Det kan man da kalde at optimere hjemmet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here