Sådan trækker du frisk inspiration til hjemmekontoret

1
984

Efter et lille år med Corona, må vi erkende, at en stor del af os har fået prøvet kræfter med dét at arbejde hjemmefra. I næsten ét år, har mange danskere siddet ved det samme skrivebord, tastet på det samme tastatur og siddet ved den samme skærm. Intet under at det er ved at være kedeligt!

Så hvordan får du trukket en ny mundfuld inspiration ud fra dit hjemmekontor? Du køber da noget nyt og lækkert udstyr. Og vent nu lige lidt. Du behøver selvfølgelig ikke udskifte hele kontoret, male vægge og lægge nyt parketgulv. Det eneste du behøver, er faktisk en ny computerskærm.

Hvordan kan en ny computerskærm gøre en forskel?

Ser du, en pc skærm med virkelighedstro farver og en passende opløsning, giver dig en helt og aldeles anderledes oplevelse end du er vandt til, hvis du sidder med en lidt ældre skærm.

Og hvorfor nu det? Skærmen er, som du sikkert allerede ved, dit vindue ind til dit arbejde. Du skal prøve at tænke på din gamle skærm som en gammel og beskidt rude, og på din nye skærm som et funklende rent stykke glas. Hvilken en af skærmene vil du helst nyde udsigten igennem?

Ikke nok med det, så får du i de mere moderne pc skærme også en bedre opløsning. Det betyder at du kan have plads til flere åbne vinduer på én gang. Det betyder at du kan få mere for hånden, og måske endda blive hurtigere færdig med dit arbejde, og bruge mere tid med din familie.

Ryk rundt på møblerne på dit hjemmekontor – det giver et friskt pust

Når din nye skærm ankommer, kan du med fordel drage nytte af muligheden for at få rokeret lidt rundt på dit kontor. Forandring fryder som bekendt, og der skal heldigvis ikke så meget til.

Placere dit skrivebord (og alt det medfølgende habengut) dér hvor du føler dig bedst tilpas i rummet. Det kan f.eks. være foran et vindue, så du i løbet af dagen kan få dig et udsyn til omverdenen. Du bør hele tiden have din nye skærm i mente, for det er den, der skal være i centrum for hele dit setup.

Nu skulle du meget gerne være parat til en ny omgang hjemmearbejde. Mangler du lidt energi, er friske planter en udmærket vej til både at få et bedre indeklima og lidt godt humør med på vejen.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here